GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  GALA GSP 2022

EXCLUSIV // VIDEO Milionarul din România care i-a schimbat cariera lui Compagno: „O să-i mulțumesc toată viața mea”

Andrea Compagno/ foto Imago Images
Andrea Compagno/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 17 noiembrie 2022 15:45 / Actualizat joi, 17 noiembrie 2022 16:17

Andrea Compagno (26 de ani), Fotbalistul Străin al Anului 2022 în Ancheta Gazetei Sporturilor, a povestit cum i-a schimbat viața Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova. 

În interviul acordat la Gala GSP (dialogul integral e AICI), Compagno i-a mulțumit lui Mititelu pentru încrederea acordată în 2020, atunci când îl transfera la FCU Craiova de la amatorii de la Tre Fiori (San Marino), gratis. Ulterior, în 2022, italianul a fost vândut la FCSB pentru 1,5 milioane de euro.

A lucrat și cu Becali, și cu Mititelu, iar acum spune cum poate să supraviețuiască un fotbalist unor astfel de patroni: „La asta se uită ei”
GALA GSP 2022
A lucrat și cu Becali, și cu Mititelu, iar acum spune cum poate să supraviețuiască un fotbalist unor astfel de patroni: „La asta se uită ei”

Andrea Compagno, Fotbalistul Străin al Anului 2022: „O să-i mulțumesc toată viața lui Adrian Mititelu!”

- Apropo, cum ai ajuns la FCSB? 
- A fost o surpriză să văd oferta. Nici nu credeam că domnul Mititelu o să renunțe la mine. E foarte ambițios, vrea să ducă echipa la cel mai înalt nivel. Însă a fost o afacere bună pentru toată lumea. Să știi că domnul Mititelu a avut mare încredere în mine, deși am venit din San Marino, unde nivelul nu e foarte mare. Dar a avut mare încredere în mine. M-a văzut, am venit gratis și a luat 1,5 milioane de euro pe mine. Toată viața mea o să-i mulțumesc!

- Ce ți-a zis la plecare? 
- A fost ciudat, totul s-a întâmplat foarte repede. Dar am înțeles că m-a vândut cu inima strânsă. Ăsta e fotbalul. Toată viața mea eu o să-i mulțumesc pentru asta, iar el cred că o să aibă un gând bun pentru mine.

Citește și:

Nicolae Stanciu este Fotbalistul Român al Anului 2022: „Mi-am dorit enorm ca într-o zi să fie scris și numele meu pe acest trofeu”

Antrenorul Anului 2022 » Reacția lui Dan Petrescu, după ce a aflat că l-a egalat pe Mircea Lucescu: „Pff... Mi s-a făcut pielea de găină!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
Shogun01
Shogun01  •  18 Noiembrie 2022, 10:13
Postat de dobrin pe 17 Noiembrie 2022, 17:08

Buna gluma din titlu cu Mititelu milionar :)))))))

Chiar este milionar...a vandut un teren pt un mall cu vreo 70 milioane euro

dobrin
dobrin  •  17 Noiembrie 2022, 17:08

Buna gluma din titlu cu Mititelu milionar :)))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează