GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  TRAGEDIE

Dezvăluiri tulburătoare din Serbia » Fiica antrenorului de la SCM Zalău ar fi încercat să-l oprească pe băiatul care și-a omorât colegii: „A stat în calea răului, a câștigat timp”

Imagine surprinsă la înmormântarea fiicei lui  Dragan Kobiljski / Sursă foto: Facebook@ SCM Zalău
Imagine surprinsă la înmormântarea fiicei lui Dragan Kobiljski / Sursă foto: Facebook@ SCM Zalău

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 00:19 / Actualizat luni, 08 mai 2023 00:39

Ema, fiica de 14 ani a lui Dragan Kobiljski, antrenorul echipei de volei SCM Zalău, ucisă în atacul tragic de la o școală din Belgrad, a fost înmormântată sâmbătă, 6 mai, la Cimitirul Central din capitala Serbiei, într-o ceremonie la care au participat sute de persoane. 

  • Miercuri dimineață, un elev de 14 ani a comis un atac șocant la o școală privată din Belgrad. A ucis 9 persoane cu un pistol de 9mm. El a împușcat paznicul, pe eleva de serviciu, apoi a intrat într-o clasă și a început să tragă
  • Una dintre victimele atacului este fiica lui Dragan Kobiljski, antrenorul de la SCM Zalău.

Prezent la înmormântare, episcopul Hilarion, vicarul Patriarhului Porfirie, a ținut un discurs emoționant, în care a adus în discuție circumstanțele tulburătoare în care a avut loc evenimentul. 

Conform acestuia, fiica antrenorului lui SCM Zalău a fost protagonista unui act de curaj impresionant: aceasta s-ar fi pus în fața gloanțelor, fix în momentul în care atacatorul se pregătea să declanșeze focul. În acest mod, mai mulți copii au putut fi salvați, scriu jurnaliștii sârbi ai cotidianului Blic.

„A câștigat timp ca alți copii să fie salvați”

„Îmi este extrem de greu să vorbesc astăzi. Din acest chin și durere, ne rugăm Domnului să dea putere părinților, să trăiască în continuare pentru Ema. 

Ea este un soldat și un erou al lui Hristos și nu întâmplător cad cei mai buni, ca să putem continua să trăim datorită sacrificiului lor. De asemenea, ar trebui să ne rugăm pentru băiat și pentru sufletul lui nefericit.

Ea a stat în calea răului care era în acel băiat nefericit și a spus: «De ce faci asta? Oprește-te!» Și a câștigat timp ca niște copii să fie salvați. Când ne vom întâlni în lumea cealaltă, îți vom mulțumi că ne-ai apărat și ne-ai protejat”, a spus episcopul, potrivit Libertatea, care citează presa din Serbia. 

Dezvăluiri tulburătoare din Serbia » Fiica antrenorului de la SCM Zalău ar fi încercat să-l oprească pe băiatul care și-a omorât colegii: „A stat în calea răului, a câștigat timp”
Imagine surprinsă la înmormântarea fiicei lui Dragan Kobiljski / Sursă foto: Facebook@ SCM Zalău

Cine e Dragan Kobiljski

  • Născut pe 9 august 1971, Dragan Kobiljski e un fost voleibalist sârb, actual antrenor. A jucat la Partizan Belgrad (1994-1997), Rennes (Franța, 1997-2001), Buducnost Podgorica (Muntenegru, 2001-2003), GFC Ajaccio (Franța, 2003-2004, 2006-2008), Spacer's (Franța, 2004-2006). Din 2008 e antrenor.
  • A pregătit echipe din Serbia, inclusiv rivalele Partizan și Steaua Roșie Belgrad, dar și un club sloven, Volley Ljubljana. În luna august a anului 2022 a ajuns la Zalău. Dublu campion în Serbia cu Steaua Roșie (2015, 2016), el a fost și antrenor secund la echipa națională a Serbiei.

Citește și: 

Soția antrenorului Dragan Kobiljski, mesaj sfâșietor după ce fiica i-a fost ucisă în atacul de la Belgrad

Imagini sfâșietoare din Serbia » Dragan Kobiljski, antrenorul de la SCM Zalău, a plâns în genunchi după fiica sa, ucisă în atacul armat din Belgrad

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  08 Mai 2023, 07:07

Propun sa va schimbati numele. Din Gazeta Sporturilor sa deveniti CanCan Online. Ati ajuns la fel de priceputi ca Romania TV sau OTV in a specula emotii si tragedii. Care mai e legatura cu sportul in aceasta stire?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează