GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  UNTOLD

Artistul care a provocat o controversă uriașă la UNTOLD putea ajunge în Superligă: „Eram iute de picior, jucam mijlocaș dreapta”

Gheboasă, la festivalul UNTOLD
Gheboasă, la festivalul UNTOLD

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 17:05 / Actualizat luni, 07 august 2023 18:09

Gheboasă, trapperul român aflat în mijlocul unei uriașe controverse după apariția sa de la festivalul UNTOLD, mărturisea anul acesta că era un împătimit al fotbalului în copilărie. Originar din Târgoviște, Gabriel Gavriș, pe numele său real, povestea că a jucat în trecut la juniorii Chindiei.

Gheboasă, unul dintre artiștii din underground cu un magnet deosebit la publicul tânăr, mai are și alte pasiuni în afara muzicii. Iar fotbalul e una dintre ele, acesta dezvăluindu-le urmăritorilor săi că a evoluat ca mijlocaș dreapta la grupele de copii de la Chindia. 

Gheboasă, artistul care a făcut valuri la UNTOLD, spune că a jucat fotbal la Chindia

„De mic mi-a plăcut să joc fotbal. Am jucat la Chindia Târgoviște, mijlocaș dreapta, pentru că eram iute de picior”, spunea artistul în aprilie, în cadrul podcastului „Beach, Please”, potrivit Știrile Pro TV

Pe lângă fotbal, Gheboasă dezvăluia în cadrul respectivului podcast care a fost materia sa favorită la școală: „Un lucru pe care nu îl știe lumea despre mine este faptul că m-am descurcat bine la matematică când eram copil. Nimeni nu se aștepta la asta, mai ales că eu eram oaia neagră a clasei”. 

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România pune umărul la renașterea unei echipe uitate: „Nu e nicio glumă”
REÎNFIINȚARE
Unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România pune umărul la renașterea unei echipe uitate: „Nu e nicio glumă”

Gheboasă, apariție controversată la UNTOLD 2023

Prestația lui Gheboasă la UNTOLD 2023 a stârnit numeroase controverse în mediul online, pentru că mulți au considerat versurile cântate de tânărul artist, fost concurent la Survivor România 2023, total nepotrivite, scrie Libertatea

În urma prestației sale, Gheboasă a stârnit multe controverse pe internet, iar multe dintre vedetele din România nu s-au ferit să comenteze acest scandal.

Cristian Tudor Popescu: „Cred că în spatele acestei «întâmplări» se îngroașă ceva mai adânc și mai întunecat”

Pe marginea apariției lui Gheboasă de la UNTOLD s-a pronunțat și gazetarul Cristian Tudor Popescu, prin intermediul unui amplu mesaj publicat pe contul său de Facebook: 

„Obscenitățile din cântarea solistului Gheboasă la festivalul UNTOLD au stârnit trei feluri de reacții: 

1. Indignare + deplângere moral-culturală față de «tineretul din ziua de azi». 2. Solidaritate cu Gheboasă – «Toți vorbim urât, toți înjurăm, el a făcut-o pe scenă”. 3. Compătimire lăcrămoasă: «E un copil abandonat de mamă, cu tată pușcăriaș, n-are el nicio vină, societatea n-a fost în stare să-l recupereze». 

Cred că în spatele acestei «întâmplări» se îngroașă ceva mai adânc și mai întunecat. Ca să răspund celei de-a doua atitudini inventariate – înjur și eu. Când joc tenis cu cineva care mă știe, pe un teren în jurul căruia nu e nimeni care ar putea fi deranjat, urlu niște măscări care pot să calcineze urechi mai sensibile. E modul meu de a mă elibera de izâna care se acumulează în mine în urma interacțiunilor pe care încă le am cu viața publică actuală. 

Dar nu atribui înjurăturii o valoare, nu o rostesc public, nu face parte din a mea Weltanschauung. La vederea acestui cuvânt german cunoscut în istoria filosofiei, anticipez deja replici de soiul: «Te dai rotund, intelectualu lu pește!». Fără ca respectivii să facă efortul de a cerceta semnificația acestui «monstru» lingvistic – viziune asupra lumii și vieții. Or, mizeriile anatomice debitate de Gheboasă reprezintă o Weltanschauung pentru tinerii care îl aclamă în cor”.

CTP: „Creierul nu numai că nu contează, dar e un apendice care încurcă”

CTP a continuat:

„Ce spun de fapt aceste vorbe? Că ființa umană este redusă la corp, în primul rând la sex și tot ce ține de asta. Băieți și fete se privesc unii pe alții ca pe obiecte vii, care pot fi folosite. Creierul nu numai că nu contează, dar e un apendice care încurcă. 

Rațiunea, cultura, bunul simț sunt „căcaturi” (poate mă simpatizează și pe mine cineva, că vorbesc cool), sexul, alcoolul, drogul sunt «adevărăciuni». „Asta-i viața!”, cred toți cei care îl consideră pe Gheboasă Gheboss. Și nu numai pe el. Violul, comerțul cu carne umană, sunt imediat subsecvente (aoleu!”) vorbelor murdare ale lui Gheboasă. 

Fanii obiectificării (aoleu!) omului îi admiră și pe gibonii Tate, care, așa cum avertizam de la rău început, sunt liberi, batjocoritori și, în continuare, vedete pe net. Dar poate au avut și ei o copilărie grea... Iar până la violența fizică, criminală, nu mai e decât un pas. Ce credeți, tânăra din Constanța care și-a ucis în bătaie prietena și a băgat-o într-un geamantan, ca pe un obiect, e fană Gheboasă și frații Tate

Are vreo importanță că fata ucisă era o elevă foarte bună, deși provenea dintr-un mediu rău, ca și Gheboasă? În fine, se poate spune că «Grija față de om», lozinca dictaturii comuniste, e înlocuită la noile generații de valoarea «Disprețul față de om»?”, a scris CTP. 

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV GSP știe motivele pentru care CSA a refuzat-o pe FCSB la meciul cu Nordsjaelland » Argumente uluitoare: „Pagina de Twitter și contul de Instagram”

FCSB - Nordsjaelland în pericol să nu se vadă la TV! Vezi motivul care blochează transmisia meciului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Moshu
Moshu  •  08 August 2023, 19:25
Postat de cpt.ahab pe 08 August 2023, 17:17

Pentru că Boc și gașca lui nu sunt pesediști.

Poate reusesti sa fii mai explicit...postarea-i cam eliptica de predicat !!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 August 2023, 17:17
Postat de Moshu pe 08 August 2023, 09:57

Nu inteleg de ce toata lumea se isterizeaz in legatura cu ce spune/face ghebosu' asta si "prietenii lui"! Despre aia care l-au invitat pe scena de ce nu spune nimeni nimic ? Banuiesc ca nu a ajuns acolo "sarind gardul"!

Pentru că Boc și gașca lui nu sunt pesediști.

Moshu
Moshu  •  08 August 2023, 09:57

Nu inteleg de ce toata lumea se isterizeaz in legatura cu ce spune/face ghebosu' asta si "prietenii lui"! Despre aia care l-au invitat pe scena de ce nu spune nimeni nimic ? Banuiesc ca nu a ajuns acolo "sarind gardul"!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează