GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  ROMÂNIA

GALERIE FOTO Gică Popescu, limite financiare pentru cei doi copii » Câți bani primeau Maria și Nicolas pe lună: „Am plâns”

Maria Popescu împreună cu Nicolas și Ianis Hagi. Foto: Instagram +31   FOTO
Maria Popescu împreună cu Nicolas și Ianis Hagi. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2023 22:10 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 22:15

Gică Popescu (56 de ani), președintele Farului, pune mare preț pe educația copiilor lui, astfel că le-a dat o adevărată lecție de viață celor doi. Maria și Nicolas nu au buget nelimitat, așa cum obișnuiesc să aibă odraslele celor de bani gata.

Fostul mare jucător al naţionalei României le-a creat un buget lunar celor doi, care nu este nici mai mult, nici mai puțin de 1.000 de euro. Gică Popescu vrea să îi învețe pe cei doi copii să muncească pentru ceea ce își doresc.

Maria, fiica fostului mare fotbalist, a ales să studieze la o facultate din Barcelona, iar în Spania, acolo unde s-a mutat pentru studii, trebuie să se descurce cu 1.000 de euro pe lună. Tânăra a dezvăluit că atunci când rămânea fără bani, ea apela la fratele său.

FOTO. Maria Popescu: „Îmi sunam fratele când rămâneam fără bani, nu sunam acasă”

Maria Popescu. Foto: Instagram
Maria Popescu. Foto: Instagram
Maria Popescu. Foto: Instagram
+27 FOTO

„Mie mi-a fost foarte greu la început, când m-am văzut singură într-o altă ţară. Prima dată, când m-a lăsat mama, m-am rugat de ea să nu mă lase acolo, că a venit cu mine. Am plâns. Primele două luni, stăteam cu mama pe Facetime în fiecare seară. 

Faptul că ai un buget pe lună... Îmi sunam fratele când rămâneam fără bani, nu sunam acasă, pe el îl sunam. Trebuie să muncim pentru tot ce avem în viaţă. Ştiam că mă voi întoarce acasă”, a spus Maria Popescu, pentru Antena 1.

Timp de trei ani, fiica lui Gică Popescu, în vârstă de 21 de ani, a locuit în Barcelona și a absolvit Esade Business School, una dintre cele mai prestigioase facultăți de business la nivel mondial. Maria și-a continuat studiile în Londra, acolo unde face un master la Universitatea de Arte.

Gică Popescu, limite financiare pentru cei doi copii

„Sunt lucruri normale, sunt copii privilegiaţi. Au crescut într-un anumit mediu, cu anumiţi oameni în jur. Au avut nişte lucruri pe care nu le au toţi copiii şi trebuie să vadă cum e şi viaţa normală”, a spus Gică Popescu. 

Gică Popescu e căsătorit din anul 1999 cu Luminița. Împreună au doi copii, pe Maria și pe Nicolas, care îi calcă pe urme tatălui, e fotbalist. Cea care a atras atenția acum e Maria, căci în viața ei au apărut schimbări majore. 

Viața ei s-a schimbat radical, locuiește într-un nou oraș, merge la o nouă unitate de învățământ. Din imaginile postate pe contul ei de Instagram, Maria Popescu pare că s-a obișnuit deja cu traiul în Londra. Are o viață socială activă, iese des cu prietenii. E atrasă și de modă, e mereu în ton cu trend-urile. Poartă genți Chanel de mii de euro, blugi de la Thierry Mugler, în valoare de sute de euro, și ochelari de brand. 

Citește și: 

Presa din Spania anunță divorțul: când ar urma să se separe Sergio Ramos de soția celebră și motivul rupturii

Șefa unei Federații din România face un apel public: „Această problemă trebuie reglementată de Guvern”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează