GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  DEZVĂLUIRI

Fosta parteneră a lui Torje și Pițurcă jr. face dezvăluiri despre marea ei iubire: „A fost dragoste la prima vedere”

Iulia Maria Pârlea / Sursă foto: Facebook +21   FOTO
Iulia Maria Pârlea / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 10:08 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 13:40

Iulia Maria Pârlea, 36 de ani, prezentatoarea rubricii „Vremea” din cadrul Știrilor ProTV, fosta parteneră a fotbaliștilor Gabi Torje și Alexandru Pițurcă, a vorbit despre marea ei pasiune, Grecia, și cum s-a îndrăgostit iremediabil de tărâmurile elene.

Bruneta s-a întors recent dintr-o vacanță în stațiunea de elită Vouliagmeni și a oferit mai multe ponturi celor care vor să-și petreacă sejururile din această vară în Grecia: 

„Am fost câteva zile în partea de sud a Atenei, în Vouliagmeni, pentru că voiam să fac și plajă, dar am fost o zi și în Aegina, o insulă situată cam la 30 de kilometri de Atena, unde se află Mânăstirea Sf. Nectarie. Mai este numită și «Insula Fisticului». Am văzut și eu, în sfârșit, cum arată un copac plin cu fistic.

Prima dată am pus piciorul pe pământ elen acum 19 ani și a fost dragoste la prima vedere. De atunci, merg aproape în fiecare an. Nici pandemia nu m-a oprit să ajung acolo. Mi-am făcut prieteni în Atena, mă simt ca acasă. Cred că în altă viață am trăit acolo.”, a afirmat Iulia Pârlea, într-un interviu pentru revista TV Mania

Răsfoiește o galerie foto cu Iulia Maria Pârlea

+17 FOTO

Iulia avertizează: „Dacă acum câțiva stăteam la soare până mă făceam neagră, am observat că în ultimii ani nu-mi mai place să fac asta și am înțeles că nici nu e sănătos. Merg la plajă dimineața sau după ora 16:00 și neapărast folosesc cremă cu factor de protecție”.

Nu am cum să spun că îmi lipsește ceva! Sau dacă am momente când sunt nemulțumită, mă uit în jur și îmi revin imediat. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am în momentul acesta. Chiar cred că am fix ce trebuie să am și sunt unde și cum trebuie să fiu acum. Mereu ne dorim mai mult, asta e natura omului, dar toate vin la timpul lor.

- Iulia Maria Pârlea

Iulia Maria Pârlea a avut relații cu Torje și Alex Pițurcă

Iulia a avut două relații „oficiale” cu fotbaliști, cu Gabi Torje (2 ani) și Alex Pițurcă Jr. (3 ani). Înainte, prezentatoarea de la ProTV a format un cuplu cu regizorul Iulian Moga (5 ani).

Deși presa de scandal a scris și despre o idilă cu Ciprian Marica, Iulia Maria a negat această informație. Înainte de venirea la ProTV (martie 2022), Iulia Maria a mai lucrat la Aleph News, Smart Radio, Telekom Sport, Digi24 sau Antena 1.

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Ivana Knoll, întâlnire în Ibiza cu starul lui Manchester City » Imaginea care a „doborât” internetul

Ilie Năstase, luare de poziție după ce Simona Halep a fost audiată la Londra: „A durat prea mult! Nu înțeleg!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
danglumetu
danglumetu  •  02 Iulie 2023, 17:20
Postat de van_dammage pe 02 Iulie 2023, 13:37

Privesc cu suspiciune orice duduie care se încurcă cu un fotbalist. Spune multe despre nivelul de intelect, în condițiile în care numeri pe degete fotbaliștii care duc până la capăt o propoziție ori o frază în mod logic și corect gramatical.

omule, ai gresit criteriul de selectie care face legea in lumea aia!

danglumetu
danglumetu  •  02 Iulie 2023, 17:18

de ce pirlea, acum nu mai ''pirleste''???

van_dammage
van_dammage  •  02 Iulie 2023, 13:37

Privesc cu suspiciune orice duduie care se încurcă cu un fotbalist. Spune multe despre nivelul de intelect, în condițiile în care numeri pe degete fotbaliștii care duc până la capăt o propoziție ori o frază în mod logic și corect gramatical.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close