GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  CUPA SATELOR

Mic fotbalist de 12 ani, mort după un antrenament pentru Cupa Satelor

Cupa Satelor.
FOTO: FRF.ro
Cupa Satelor. FOTO: FRF.ro

Articol de - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 15:36 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 16:03

Lui Aron Timar de la Lunca de Jos, Harghita, i s-a făcut rău, a căzut și a murit. Decesul său a fost anunțat de AJF Harghita și de Szekely Sport, iar președintele asociației județene l-a confirmat pentru GSP.ro.

Un tânăr de 12 ani care juca pentru Loki SC U12, echipă din Lunca de Jos, Harghita, care urma să joace la Cupa Satelor a murit după o sesiune de pregătire.

Contactat de GSP.ro, Zoltan Tamas, președintele Asociației de Fotbal Harghita, a menționat că decesul a survenit alaltăieri.

S-a întâmplat imediat după un antrenament pentru Cupa Satelor. Băiatului i s-a făcut rău. S-a chemat repede ambulanța, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el”, a menționat antrenorul. 

Tamas a adăugat că băiatul nu era înregistrat la AJF Harghita și urma să joace la Cupa Satelor, o competiție organizată de Federația Română de Fotbal, „însă moartea sa a survenit în afara competiției”.

Jurnaliștii de la Szekely Sport au aflat, de la președintele echipei, Laszlo Balla, care a menționat că tânărului i s-a făcut rău când își schimba încălțările. Mai mult, ambulanța chemată a venit repede, dar medicii i-au anunțat la scurt timp de decesul băiatului.

Copilul, născut în 2010, era elev în clasa a 6-a din localitate și apărea în lista de jucători pe care echipa sa o înscrisese pentru competiție.

Conform oficialilor de la Loki, echipa va juca, totuși, în meciul din 12 noiembrie pentru „a-i dedica victoria” lui Aron.

Citește și:

Cu PSG devansată de Benfica la al șaselea criteriu de departajare, ne așteaptă un duel-șoc în optimile Ligii!

Ștefan Gadola, înainte de CFR Cluj - FC Ballkani: „O să jucăm împotriva unei echipe care mă îngrijorează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close