GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

PROIECT SPECIAL Orlando Nicoară, directorul firmei care deține drepturile TV în Liga 1, a fost la podcastul „Profu' de Sport” » Dialog deschis despre pay-per-view, despre slăbiciunile VAR-ului și despre problemele din fotbalul românesc

Orlandă Nicoară, următorul invitat de la podcastul „Profu' de Sport”
Orlandă Nicoară, următorul invitat de la podcastul „Profu' de Sport”

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 12:20 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 19:59

Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1 și care a implementat sistemul VAR în România, a fost invitat în epidosul 6 al podcastului „Profu' de Sport”, proiectul special lansat de Gazeta în luna iulie. 

Sportcastul, produs într-un nou studio video ce simulează un vestiar, este realizat de Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei.

Orlando Nicoară a vorbit la podcastul GSP despre potențialul nevalorificat al fotbalului românesc, despre problemele de funcționare ale VAR-ului, dar și despre situația drepturilor TV și a cluburilor dependente de aceste venituri.

Se va ajunge ca românii să plătească pentru a putea vedea fotbal la TV? Cum se resimte absența lui Dinamo din Liga 1 din perspectiva audiențelor? I s-a propus să cumpere clubul din „Ștefan cel Mare”? Ce patroni vor alt sistem de comercializare a drepturilor TV? Totul, într-o ediție specială a podcastului „Profu' de Sport”.

Despre „Profu' de sport” - noul podcast GSP

Mai multe detalii despre noul format video lansat de Gazetă oferă Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP.

„Ieșim din formatul standard de emisiune TV și trecem într-o zonă mai adaptată online-ului din toate punctele de vedere. În primul rând, abordarea este mai personală, tonul e mai relaxat, insistăm pe povești. Apoi, decorul e diferit pentru că am renunțat la clasicul desk de televiziune și am construit un studio ce replică atmosfera unui vestiar. Vestiarul cu povești al Gazetei, cum i-am zis noi.

Nu în ultimul rând, podcastul «Profu' de sport» este filmat exclusiv în format vertical / portrait, pentru ca publicul de sport să-l consume mai ușor pe device-urile mobile și pe toate canalele de social media - Youtube, Instagram, Facebook, TikTok”, a explicat Țepelin.

GSP.ro este cel mai activ publisher pe zona contentului video digital de sport, lansând peste 15 formate diferite în ultimii 3 ani: de la emisiuni live la video-uri short-form și de la dezbateri la proiecte speciale

Citește și alte știri din podcastul „Profu' de Sport”:

VIDEO CTP, mesaj pentru hateri: „Ce s-ar face ei dacă eu aș muri mâine? Eu sunt o comoară pentru ei! Li se îmbunătățește viața după ce mă înjură”

VIDEO CTP subliniază miza ascunsă a investițiilor făcute de regimul Viktor Orban în sport: „Aceasta este comparația corectă cu Ungaria”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  02 Septembrie 2022, 16:02
Postat de observator_federal pe 02 Septembrie 2022, 15:35

Orlando Nicoară scria pe blogul lui în august 2007, după un meci cu Zaglebie Lublin "de multa vreme nu am „tremurat” ca aseara si tin cu Steaua de ceva vreme, de pe la 6-7 ani)". Stelist de mic, ajuns fecesebist...

De asta aparatura lui Nicoară nu a văzut două penaltyuri clare pentru Steaua !!?

observator_federal
observator_federal  •  02 Septembrie 2022, 15:35

Orlando Nicoară scria pe blogul lui în august 2007, după un meci cu Zaglebie Lublin "de multa vreme nu am „tremurat” ca aseara si tin cu Steaua de ceva vreme, de pe la 6-7 ani)". Stelist de mic, ajuns fecesebist...

parintele.gurgui
parintele.gurgui  •  02 Septembrie 2022, 14:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează