GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  CUTREMUR

Reacția presei din Turcia, după ce Gică Hagi și Gică Popescu au donat o sumă importantă pentru victimele cutremurelor: „Ajutoarele continuă să vină”

Gică Hagi și Gică Popescu, în vizită la Ambasada Turciei / Sursă foto: farulconstanta.com +14   FOTO
Gică Hagi și Gică Popescu, în vizită la Ambasada Turciei / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2023 15:59 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 16:41

Presa din Turcia a reacționat marți, după gestul generos făcut de Gică Hagi și Gică Popescu, care au venit în sprijinul Turciei cu o donație de 50.000 de euro după cutremurele distructive care au lovit țara săptămâna trecută

La o săptămână de la seismele de 7,8 și 7,5 grade pe scara Richter, bilanțul victimelor e unul tragic. Peste 36.200 de oameni au murit în Turcia și Siria, alte 85.000 de persoane fiind rănite. Farul Constanța s-a alăturat pe lista entităților care au sărit în sprijinul turcilor, în contextul în care Hagi și Popescu reprezintă două nume care au scris istorie la Galatasaray.  

„Farul Constanţa, echipa din România la care Gheorghe Popescu, unul dintre numele legendare ale lui Galatasaray, este preşedinte, iar un alt nume legendar, Gheorghe Hagi, este director tehnic, a anunţat că a donat 50.000 de euro pentru victimele cutremurului, la Ambasada Turciei în România.

După dezastrul provocat de cutremurul din Kahramanmaraş, care şi-a arătat efectele şi în alte 10 provincii, ajutoarele continuă să vină din întreaga lume. Ultimul exemplu este Farul Constanţa”, au scris jurnaliștii cotidianului Fotomac. 

Farul Constanța a donat 50.000 de euro pentru Turcia

„În urma cutremului devastator care a zguduit Turcia la 6 februarie, o delegație a clubului nostru, formată din acționarul majoritar Gheorghe Hagi și președintele Gheorghe Popescu a fost, luni, la Ambasada Turciei în România, unde s-a întâlnit cu Excelența Sa, domnul ambasador Ozgur Kivanc Altan. 

Cu acest prilej, oficialii Farului Constanța au transmis, încă o dată, susținerea și compasiunea față de poporul turc în aceste momente dificile și au oferit, din partea clubului nostru, o donație în valoare de 50.000 euro pentru ajutorarea rudelor victimelor cutremurului”, au transmis „marinarii”. 

Încă nu-mi revin din șocul provocat de tragedia din Turcia... A fost pentru mulți ani casa mea și mă doare teribil să văd prin ce dramă trece un popor care îmi este atât de drag. Toată iubirea și compasiunea mea merg către voi.

- Gică Popescu, mesaj postat pe Facebook

VIDEO Urmările cutremurelor devastatoare din Turcia și Siria / Imagini dramatice din zonele afectate

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO „Atac la Rege” » Explicațiile din spatele cadoului inedit primit de Gică Hagi la meciul cu FC Argeș: „I-am găsit un dublu sens”

Radu Petrescu, delegat în Europa League » Va conduce un meci tare, imediat după gafa din FC Voluntari - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sevilla_19.86
sevilla_19.86  •  14 Februarie 2023, 20:25

Bă tu esti *** ...oamenii astia au facut un gest in nume personal fara implicarea autoritatilor ...ai inteles *** cu ifose .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

TheRealGicaContra
TheRealGicaContra  •  14 Februarie 2023, 17:38

Primăria Constanța susține bugetul Farului cu o sumă importantă. În știri apare că au donat Hagi și Popescu, dar de fapt au plătit toți constănțenii. O mare greșeală asocierea Constantei cu afacerea privată a lui Hagi și Marica!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează