GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ÎNTÂLNIRE

O fată a ajuns la spital după o întâlnire cu un băiat de pe Tinder » Totul a început după un sărut

Samara Hnaien +10   FOTO
Samara Hnaien

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 10:06

Samara Hnaien (22 de ani) și Charles Harris (23) trăiesc în Australia și recent s-au cunoscut pe Tinder, iar după prima întâlnire au ajuns la Urgențe.

După mai multe discuții, cei doi au decis să se cunoască personal. Însă nu-și imaginau că întâlnirea lor se va termina la spital. „Totul mergea foarte bine și am ajuns să ne sărutăm”, a povestit Charles Harris, care înainte de întâlnire a mâncat unt de arahide, fără să știe că Samara este alergică.

„În mijlocul sărutului am început să simt furnicături în gură. Este primul semn că am o reacție alergică”, a spus Samara, potrvit Buzzfeed. Fata și-a întrebat partenerul dacă a mâncat alune, iar acesta i-a spus că da. În acel moment l-a pus să-i facă injecția cu adrenalină în coapsă. Ulterior, cei doi au mers la Urgențe, unde au stat până la 05:30.

„S-a descurcat foarte bine în această situație. Am fost impresionată. I-a păsat de mine și mă simt ușurată pentru că mi-a spus că nu trebuie să-mi fie rușine”, a spus Samara, care este gata să mai iasă la o întâlnire cu Charles.

+6 FOTO

Citește și:

Descoperire șocantă în pereții noii lui case! Ce a găsit bărbatul alertat de un zgomot suspect

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează