GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SUA

Descoperire șocantă în pereții noii lui case! Ce a găsit bărbatul alertat de un zgomot suspect

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2020 16:50

Un bărbat din SUA avut un șoc când s-a mutat în noua lui casă din Atlanta, Georgia, și a auzit un zgomot între pereții casei.

George Montgomery, angajat la CNN, a descoperit la puțin timp după ce s-a mutat în noua lui casă, în noiembrie 2018, că există un stup de albine, dar s-a gândit ca nu va avea de suferit din cauza lor.

În acest an, la finalul lunii februarie, și-a schimbat părerea. Bărbatul se afla în curte și a fost atacat de albine, moment în care a decis să scape de ele. A sunat la o firmă specializată, iar când a fost spart peretele a rămas șocat. În pereții casei se aflau peste 100.000 de albine, potrivit CNN. Uimirea a fost cu atât mai mare cu cât i s-a spus că o colonie normală are între 8.000 și 10.000 de albine. 

Din tavan au fost ridicate aproape de 30 de kilograme de fagure, iar albinele au fost mutate într-un alt stup. Bărbatul a păstrat o parte din miere, iar restul a donat-o firmei care l-a ajutat să scape de albine.

Citește și:

„Ceasul morții lui Trump” » Mesaj înfiorător în Times Square

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
266321174543586
Zoltan Hodi  •  12 Mai 2020, 23:53

Cred că am citit de un milion de ori ştirea asta! Şi mereu ca ştire proaspătă. Pe de altă parte... ce-i şocant în „ştire”?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează