GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. „Ceasul morții lui Trump” » Mesaj înfiorător în Times Square

Donald Trump // FOTO: Guliver/GettyImages +30   FOTO
Donald Trump // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2020 15:30

SUA este țara cea mai afectată de pandemia de coronavirus.  iar americanii consideră că președintele Donald Trump nu a gestionat cum trebuie situația.

În Statele Unite ale Americii au fost confirmate 1,4 milioane de cazuri de coronavirus și 81.796 de decese, iar acest l-a determinat pe regizorul Eugene Jarecki să tragă un semnal de alarmă. Acesta este nemulțumit de cum a gestionat pandemia președintele Donald Trump și a făcut un gest înfiorător. Jareckia amplasat un panou în Times Square din New York pe care apare mejsaul „Cesul Morții lui Trump” și care arată live numărul de decese cauzate de coronavirus.

VIDEO. Cum arată „Ceasul Morții lui Trump” în Times Square

„Vreau să fac tot ce pot ca să scot țara pe drumul pe care e acum. Avem o administrație care nu arată responsabilitate față de oameni. Dacă vom continua pe această cale nu cred că vom mai trăi mult în această țară. Unii spun că Trump ar trebui blamat pentru mai multe morți. Administrația Trump a permis ca virusul să ia amploare. Dacă acționa mai repede sute de vieți ar fi fost salvate”, a spus Jarecki.

COVID-19. „Ceasul morții lui Trump” » Mesaj înfiorător în Times Square

VIDEO. Cum vom merge la frizer, ce nu avem voie să facem în biserici și ce se întâmplă cu școlile

FOTO. Imagini inedite din întreaga lume în plină pandemie de coronavirus

+26 FOTO

Citește și:

Împărtășire cu lingurițe de unică folosință? BOR respinge recomandarea INSP: „Aceste obiecte nu există în uzul ortodox”

10 mituri despre coronavirus, demontate de Alexandru Rafila: „Dacă purtăm toți mască, coronavirusul o să dispară”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  12 Mai 2020, 19:30
Postat de mdobrescu03 pe 12 Mai 2020, 16:18

"Jareckia AMPLASAT un panou pe care apare MEJSAUL CESUL morţii lui Trump", "Vreau să fac tot ce pot ca să scot ţara PE DRUMUL CARE E ACUM". ***, care eşti *** şi agramat ! Te-ai scremut şi ai ejaculat un căcat de articol în care ai omotât limba română, retardatule ! Să scot ţara DE PE drumul care este acum, *** !

Sînt unul din puținii care nu cred ca Trump este responsabil in totalitate pentru cele peste 80 de mii de decese, dar nu imi exprim idea intr-un limbaj jalnic de mahala, d-nul dobrescu. Cu vorbele folosite ai omorît limba română mai mult decit autorul articolului pe care-l critici.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  12 Mai 2020, 19:22

80 de mii de decese. Sint multe ca număr, dar raportat la populatie sint mai putine ca in Anglia, Spania, Suedia sau Italia. Este logic ca New York sa fie cel mai afectat. Este unul din oraşele cu cel mai mare trafic din lume. Zborurile pe zi in condiții normale depasesc traficul aerian din Bucuresti pe timp de jumate de an.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Mai 2020, 17:06
Postat de Radu Mihai pe 12 Mai 2020, 16:50

Chiar dacă ești fan Trump,asta nu înseamnă că poți înjura ***,ești prost crescut și bădăran !

Exact ca ăia de pe 10 august 2018!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează