GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DECES

A murit interpretul celui mai cunoscut imn din fotbal, „You’ll Never Walk Alone”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 09:31 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 10:27

Gerry Marsden, solistul trupei „Gerry and the Pacemakers”, cel care a făcut cunoscut unul dintre cele mai frumoase imnuri din fotbal, „You'll Never Walk Alone”, a decedat duminică, la vârsta de 78 de ani.

Fiica lui Gerry Marsden, Yvette, a declarat că fost la spital de „Boxing Day”, iar testele au arărat că a avut o infecție gravă a sângelui care a ajuns la inimă. „A fost o boală care a apărut din scurt și s-a întâmplat totul prea rapid. A fost tatăl nostru, eroul nostru care era călduros și amuzant” a declarat Yvette Marbeck pentru BBC, după ce Marsden a decedat în spital.

+5 FOTO

Trupa lui Marsden a fost una dintre cele mai mari povești de succes din epoca Merseybeat, iar în 1963 a devenit prima cu trei melodii în top.

„You'll Never Walk Alone”, printre cele mai frumoase imnuri din fotbal

„You'll Never Walk Alone” a fost compusă de Richard Rodgers și Oscar Hammerstein, dar versiunea interpretată de Gerry Marsden a devenit cel mai cunoscut imn din fotbal și este cântat de fanii lui Liverpool cu câteva momente înainte de începerea fiecărui meci disputat pe Anfield. 

„A fost atât de dureros când am auzit de moartea lui Gerry Marsden. Cuvintele lui Gerry vor trăi pentru totdeauna alături de noi. Nu vei merge niciodată singur” a fost mesajul clubului Liverpool, care a deplâns moartea cântărețului

Melodia „You'll Never Walk Alone” este cântată pe stadioane și de fanii lui Celtic Glasgow și Borussia Dortmund.

Citește mai multe știri de actualitate:

Tesla, cifre uluitoare în 2020, în ciuda pandemiei! Record publicat de gigantul american + cu cât au crescut acțiunile în 2020

Ce așteptăm de la 2021 » Dan Udrea propune 10 dileme, speranțe, temeri și provocări: de la Steaua la Jocurile Olimpice

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează