GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Fosta cucerire a lui Adrian Cristea a purtat cea mai sexy ținută de la Untold

Cum a apărut Andreea Roșca la Untold! Foto: Instagram +49   FOTO
Cum a apărut Andreea Roșca la Untold! Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2023 14:46 / Actualizat duminica, 06 august 2023 15:12

Andreea Roșca e avocata din Cluj care a avut timp de șase luni o relație cu Adrian Cristea (39 de ani), fost fotbalist la Dinamo și FCSB, unul dintre craii din fotbalul românesc. Intrată în atenția presei după ce a format un cuplu cu „Prințul”, Andreea atrage privirile la fiecare apariție. 

Așa s-a întâmplat și de curând, la Untold, festivalul de la Cluj-Napoca unde Andreea Roșca a făcut furori. Fosta cucerire a lui Adrian Cristea a participat ieri la o petrecere din cadrul festivalului, petrecere găzduiă chiar de prezentatoarea Andreea Esca. Acolo s-a îmbrăcat în alb, foarte elegant. 

Pe seară, Andreea Roșca a revenit la Untold 2023 cu cea mai sexy ținută. În imaginile postate pe Instagram, fosta iubită a lui Adrian Cristea apare îmbrăcată într-o rochie foarte decoltată, care îi pune formele în evidență. 

Cu părul prins în coc și cu bijuteriile prețioase la gat, Andreea Roșca a atras toate privirile, chiar și laudele fanilor pe Instagram, unde e urmărită de peste 128.000 de persoane. La festivalul Untold 2023, ea s-a pozat alături de mai multe prietene, dar și alături de un amic.  (imaginile în galeria foto)

Andreea Roșca
+45 FOTO

De ce s-au despărțit Andreea Roșca și Adrian Cristea, după 6 luni de relație 

În iulie, Andreea Roșca a confirmat că ea și Adrian Cristea s-au despărțit. Jurista a șters chiar și pozele cu fostul fotbalist de pe Instagram. „Da, nu mai suntem împreună. Au fost chestiuni personale”, a spus pentru digisport.ro 

„Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine. 

Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună”, a spus Andreea Roșca, în luna mai, la Antena Stars.

Andreea Roșca a absolvit Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca, în anul 2017, iar în prezent e avocat.

+45 FOTO

Citește și:

Iubitul Andreei Bălan, declarații măgulitoare: „Forma bună pe care o am i se datorează și ei”

Motivul pentru care Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, s-a căsătorit după doar 2 luni de relație cu Alina Petre

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
X01Y
X01Y  •  07 August 2023, 18:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hannah.robinson
hannah.robinson  •  06 August 2023, 20:01

Urmează niște poze cu prosopul lui marica

balzabucu
balzabucu  •  06 August 2023, 19:43

Încă odată se dovedește ca mărimea nu contează. El purta nr 22 pe tricou pt ca îi reprezenta șmecheria. Înțelegeți ce vreți. Mare joker.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează