GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cu ce se ocupă soția lui Adrian Mutu » Sandra, apariție cu bijuterii de zeci de mii de euro

Sandra Mutu a apărut cu bijuterii de zeci de mii de euro. Foto: Instagram +36   FOTO
Sandra Mutu a apărut cu bijuterii de zeci de mii de euro. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2023 15:10 / Actualizat joi, 11 mai 2023 15:52

Adrian Mutu, fost fotbalist și actualul antrenor al echipei Rapid București, e foarte mândru de soția sa. E căsătorit cu Sandra din anul 2015 și au împreună un băiat, Tiago. Sandra Mutu e fotomodel și, recent, a impresionat cu ședința foto realizată.

Adrian Mutu a remarcat-o pe Sandra cu mulți ani înainte de a o cunoaște personal, de pe vremea când era căsătorit cu Consuelo. A văzut-o la TV, la o prezentare de modă, și și-a propus să o cucerească.

Sandra Mutu
Foto: Instagram
Sandra Mutu. Foto: Instagram
Foto: Instagram
+32 FOTO

Adrian Mutu: „Cel mai mult îmi place la Sandra sensibilitatea”

„Pe Sandra o văzusem încă de când era mai micuță, la 15-16 ani, la Miss România, la TV. Îmi plăcea cum arăta. Aveam 30 de ani pe atunci și eram și însurat. Când m-am mutat înapoi în România am avut ocazia să o întâlnesc. Faptul că avem multe lucruri în comun, ne ajută. Râdem mult, avem un simț al umorului pe care doar noi îl înțelegem.

Gelozia face parte din iubire, e OK să fii înțelegător, dar dacă nu ești gelos un pic... Ea e mai mică cu 14 ani decât mine. Și eu sunt gelos, dar nu te gândi că e o gelozie dusă la extrem. Cel mai mult îmi place la Sandra sensibilitatea. Are o finețe și o bunătate, înțelepciune pentru vârsta ei. Mă simte, simte multe lucruri în căsnicia noastră și are grijă de noi”, a declarat Adrian Mutu, în podcastul lui Cătălin Măruță în 2021.

Emil Grădinescu și Bogdan Cosmescu, puși la punct de o vedetă pentru comentariul de la Real Madrid - Manchester City: „La meciuri se uită și minori. Opriți microfoanele când vorbiți despre așa ceva!”
REACȚIE
Emil Grădinescu și Bogdan Cosmescu, puși la punct de o vedetă pentru comentariul de la Real Madrid - Manchester City: „La meciuri se uită și minori. Opriți microfoanele când vorbiți despre așa ceva!”

Soția lui Adrian Mutu, apariție cu bijuterii de zeci de mii de euro

Sandra nu a renunțat la meseria ei de fotomodel după ce s-a căsătorit. Se preocupă de familie, de casă, de Tiago, însă are timp și pentru proiectele ei. De curând a realizat o ședință foto specială pentru un cunoscut brand de bijuterii. Apare cu coliere, cercei, inele în valoare de zeci de mii de euro.

Pe pagina ei oficială de Instagram, Sandra Mutu s-a mândrit cu noua ședință foto, iar fotografiile au fost apreciate de sute de fani.

Sandra Mutu își susține soțul pe stadion

Foto: Instagram
Sandra Mutu. Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
+32 FOTO

Sandra Mutu obișnuiește să meargă la meciurile Rapidului pentru a-și încuraja soțul.

Citește și:

Cuplul momentului în sport a „strălucit” pe San Siro

Imagine rară cu Ion Țiriac și unica lui fiică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mirstelistu
mirstelistu  •  13 Mai 2023, 08:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close