GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Alex Pițurcă, surprins în compania altei femei » Cum a reacționat Cristina Ich, partenera sa de viață

Alex Pițurcă, surprins în compania altei femei » Cum a reactionat Cristina Ich. Foto: Instagram.com/christina_ich +45   FOTO
Alex Pițurcă, surprins în compania altei femei » Cum a reactionat Cristina Ich. Foto: Instagram.com/christina_ich

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 11:11 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 11:32

Alex Pițurcă (40 de ani), băiatul fostului selecționer Victor Pițurcă (67), a fost surprins în compania unei femei misterioase de curând, într-un parc din București. Cristina Ich (37), femeia cu care are un copil și cu care se pare că s-a împăcat, nu e deloc geloasă.

Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au despărțit oficial la sfârșitul lui 2022. Atunci, fotomodelul a ieșit public și a spus că de comun acord au decis să se separe și că rămân o echipă pentru creșterea băiețelului lor, Noah.

FOTO. Cristina Ich și Alex Pițurcă, relație complicată

+41 FOTO

„Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment. Am avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni. Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi, de niște străini, «calvar». Ne-am iubit mult, pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil. Tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră”, spunea fotomodelul.

La doar câteva luni distanță, Alex Pițurcă și Cristina Ich au apărut sărutându-se în club, semn că s-au împăcat. Ulterior, au circulat zvonuri cum că sunt doar prieteni și că se înțeleg foarte bine de dragul copilului pe care îl au împreună. 

Alex Pițurcă, surprins în compania altei femei » Cum a reactionat Cristina Ich

Acum, paparazzii l-au surprins în parcul Herăstrău din București pe Alex Pițurcă în compania unei femei, alta decât Cristina Ich. Îmbrăcat într-o cămașă albă și pereche de pantaloni trei sferturi, Alex Pițurcă a fost tot numai un zâmbet în compania femeii brunete, care era la fel de lejer îmbrăcată, cu un hanorac larg și pantaloni de trening.

Cristina Ich a avut și o reacție la aceste imagini și a dat și de înțeles că s-a împăcat cu Alex Pițurcă.

„Are dreptul să se plimbe cu oricine dorește. Dacă existau gesturi tandre între ei, era cu totul altceva. Dar așa? Păi, eu mâine dacă apar alături de un bărbat la restaurant înseamnă că am o relație cu el? Nu! Dacă suntem într-o relație, înseamnă că trebuie să-i interzicem partenerului să se vadă cu cineva anume? Fiecare are dreptul să se întâlnească, indiferent că în parc sau la librărie, cu orice dorește, indiferent dacă este bărbat sau femeie”, a declarat Christina Ich pentru Cancan

Ce a spus Victor Pițurcă despre nora Cristina Ich

Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
+41 FOTO

Victor Pițurcă a cunoscut-o pe Cristina Ich la întrevederile de familie, iar fostul selecționer al României a și lăudat-o pe nora lui.

„Cristina e o femeie cu capul pe umeri. Pe Cristina nu o iau așa. N-am inclus-o (n.red.: la vedete). De Cristina s-au scris multe tâmpenii pe care le-am verificat. Trebuie să știi să ai grijă de familia ta. Nu că n-a fost să fie, poate fi. Nu-i văd despărțindu-se. E greu, e dificil. Ei se iubesc în continuare. Ăsta e adevărul. Cel mai important moment al lui în viața asta este acum, cu Cristina”, a mai declarat Victor Pițurcă în podcastul lui Nasrin Ameri

Citește și:

Georgina Rodriguez a făcut din nou valuri » Imaginea din vacanță care i-a făcut pe urmăritori să exclame: „Toate vor să fie ca ea”
MONDEN
Georgina Rodriguez a făcut din nou valuri » Imaginea din vacanță care i-a făcut pe urmăritori să exclame: „Toate vor să fie ca ea”
Au dat-o afară pe cea mai frumoasă voleibalistă a României, MVP-ul anului trecut: „Drumurile noastre se despart”
RUPTURĂ
Au dat-o afară pe cea mai frumoasă voleibalistă a României, MVP-ul anului trecut: „Drumurile noastre se despart”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
_Van_Basten
_Van_Basten  •  14 Aprilie 2024, 11:33

Ich, Ich, Ich

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  14 Aprilie 2024, 11:24

Ich e o cocalara.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează