GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MEDIA

„Da, da, da, Oțelu' e viața mea!” » Alexandra Căpitănescu e din Galați și e Vocea României 2023

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 11:08 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 14:06

Cel de-al 11-lea sezon Vocea României s-a încheiat, iar Alexandra Căpitănescu (19 ani) a fost desemnată cea mai bună voce a României în acest an. Aceasta a câștigat marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro

Echipele Tudor Chirilă, Irina Rimes, Theo & Horia și Smiley au avut 12 reprezentații impresionante pe scenă, care au ajuns la inimile telespectatorilor.

+15 FOTO

Românii au decis favoritul din acest sezon: Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă, a câștigat marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro. 

În plus, acest titlu îi va aduce și invitația de a urca pe scena celebrului festival Electric Castle, în 2024.

„Mi-am dorit să profit de aceste momente și asta am făcut în finală, m-am simțit ca la un concert de-ale mele – cel mai frumos concert, cu cel mai frumos și numeros public. 

Nu am avut curaj să merg la Vocea României, așa că oamenii talentați trebuie să profite de această oportunitate fiindcă doar trecând prin această experiență și astfel de stări, poți ajunge un artist complex. Cântați ca și cum trăiți doar pentru asta!”, a spus Alexandra.

Alexandra Căpitănescu e din Galați, iar înainte de marea finală a postat pe rețele de socializare un video pentru prietenii ei să o voteze și a folosit celebra manea dedicată Oțelului interpretată inițial de formația Pancronic, apoi transformată în hit de Delia.

Citește și:

Lorena îți taie răsuflarea în „vulcanul” din Giulești! „Drogul acesta vişiniu m-a cuprins”
EXTRA SPORT
Lorena îți taie răsuflarea în „vulcanul” din Giulești! „Drogul acesta vişiniu m-a cuprins”
Care ar fi adevăratul motiv al despărțirii dintre Shakira și Pique » Dezvăluire șocantă făcută de presa spaniolă
SPANIA
Care ar fi adevăratul motiv al despărțirii dintre Shakira și Pique » Dezvăluire șocantă făcută de presa spaniolă

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (2)
unurtr
unurtr  •  20 Decembrie 2023, 14:14

Chiar se mai uită cineva la Vocea României? Se știe că este un show fake, este făcut doar să câștige mereu Tudor Chirilă și se știu că voturile sunt falsificate!

VasileNastase
VasileNastase  •  20 Decembrie 2023, 00:25

Alexandra nu te iubesc pentru ca ai agatat Galatu acolo sus dar si pentru ca da da da otelu e viata ta e si a noastra a tuturor galatenilor te iubesc de 1000 de ori mai mult Merry Christmas !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează