GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO A renunțat la părul „de foc” și la machiajele stridente! Cum s-a transformat Alexandra, fiica lui Cătălin Zmărăndescu

Alexandra, fiica lui Cătălin Zmărăndescu. Foto: Instagram +13   FOTO
Alexandra, fiica lui Cătălin Zmărăndescu. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2023 15:38 / Actualizat miercuri, 23 august 2023 15:44

Cătălin Zmărăndescu (50 de ani), fost kickboxer și boxer român, are patru copii, doi din prima căsnicie, pe Alexandra și pe Mihai, și doi cu actuala soție. Alexandra Zmărăndescu, fiica lui cea mare, e cea care a atras atenția acum. 

Alexandra Zmărăndescu a trecut printr-o schimbare radicală de când a devenit mamă. Dacă în anul 2021 apărea într-un interviu de televiziune alături de Mihai, fratele ei, cu părul vopsit roșu aprins, rasă într-o parte, cu mulți cercei, tatuaje și machiaje stridente, acum tânăra afișează un look diferit.

Alexandra, fiica lui Cătălin Zmărăndescu. Foto: Instagram
Alexandra, fiica lui Cătălin Zmărăndescu. Foto: Captură YouTube
Alexandra, fiica lui Cătălin Zmărăndescu. Foto: Instagram
+9 FOTO

Cum s-a transformat Alexandra, fiica lui Cătălin Zmărăndescu

În imaginile postate pe Instagram, acolo unde se promovează drept instructor de fitness, Alexandra Zmărăndescu apare în sala de sport de cele mai multe ori îmbrăcată în haine închise la culoare, în colanți, bustiere, foarte mulate. 

Are acum o siluetă de invidiat, un corp tonifiat, a renunțat la roșul aprins din păr, acum e brunetă. Duce un stil de viață sănătos și mănâncă echilibrat. 

Alexandra și Mihai nu vorbesc cu Cătălin Zmărăndescu

Invitat cu ceva vreme în urmă în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Cătălin Zmărăndescu a fost întrebat direct: „De ce v-ați renegat copiii?”, iar el a spus că nu a făcut asta. Despre Mihai, fiul lui cel mare, spune că el a rupt legătura, deși erau extrem de apropiați și l-a susținut tot timpul pe plan profesional. 

Despre Alexandra, fiica lui, spune că nu are așteptări de la ea, căci a fost crescută mai mult de mama ei. „Nu eu i-am renegat. Relația dintre mine și Mihai el a rupt-o, nu eu, despre asta e vorba. Alexandra a fost crescută mai mult de mama ei, nu am niciun fel de pretenție de la ea. 

Mihai a fost cu mine la Londra, a fugit de la Londra, s-a întors la Londra, a fugit iar de la mine, când lucrurile mergeau foarte bine. Mihai a fost la un pas să fie partener cu mine în clubul pe care îl am acum.

După care, și-a luat viața în mâini, a mai făcut 4 sau 5 meciuri, unde a mâncat bătaie, deși el venea după o serie de 10 meciuri câștigate alături de mine. N-am să pot să înțeleg vreodată ce l-a determinat să rupă legătura cu mine, faptul că după acest lucru a început să arunce cu noroi în mine și să monetizeze chestia asta spune un singur lucru, vă las pe voi să spuneți în ce categorie se încadrează el”, a explicat Cătălin Zmărăndescu. 

Alexandra, fiica lui Cătălin Zmărăndescu. Foto: Captură YouTube
Alexandra, fiica lui Cătălin Zmărăndescu. Foto: Captură YouTube
Alexandra, fiica lui Cătălin Zmărăndescu. Foto: Instagram
Alexandra, fiica lui Cătălin Zmărăndescu. Foto: Instagram
+9 FOTO

Citește și:

Mădălina Ghenea, iubita lui Grigor Dimitrov, mișcări senzuale în costum de baie, într-un avion privat

Vară de vis pentru Kepa » S-a căsătorit cu Miss Universe Spania și a ajuns la Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
contrabas3
contrabas3  •  23 August 2023, 21:12

Ce transformare majoră! Dincolo de tatuaje, gym body, haine mulate, lipgloss, etcetera, fata e plăcută la vedere. Sunt însă curios dacă am avea ce să vorbim, dacă am fi amândoi la aceeași masă, unul lângă celălalt în avion sau în orice altă situație care să ne pună față în față. —— Toți oamenii vor să fie observați, respectați și apreciați. Unii apelează la gesturi ieșite din comun, transformări fizice majore, ca să atragă atenția, alții pur și simplu prin simplitatea, onestitatea și caracterul lor atrag atenția - căci ,,ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui” care se citește pe fața omului, cum spune înțeleptul Solomon în sfânta Carte. Best wishes to you, Alexandra!

Cocos7
Cocos7  •  23 August 2023, 17:56

Cine este tanti si de ce face subiectul unui articol de sport?

karlie
karlie  •  23 August 2023, 16:33

Doamne fereste

Vezi toate comentariile (4)
Comentează