GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR 2023

Anunțul făcut de Alin Chirilă după participarea la Survivor România » Ce decizie a luat luptătorul MMA: „Viața merge mai departe”

Anunțul făcut de Alin Chirilă după participarea la Survivor România. Foto: Instagram
Anunțul făcut de Alin Chirilă după participarea la Survivor România. Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 14:30 / Actualizat duminica, 23 aprilie 2023 14:30

Alin Chirilă a participat la Survivor România, demonstrând în competiție că poate fi un adversar de temut pentru ceilalți. 

Întors în România, luptătorul MMA a transmis un mesaj important, în care le mărturisește urmăritorilor săi ce decizie a luat după experiența din Republica Dominicană.

Anunțul făcut de Alin Chirilă după participarea la Survivor România

„Viața merge mai departe. Survivor este o etapă. În mod sigur m-a întărit și mi-a oferit niște lecții. Este bine să ai o pauză în care ești tu cu tine. Fără tehnologie, fără rutină. Înveți să prețuiești multe lucruri care erau insesizabile.

Viața, familia, cariera mea au devenit mult mai importante. Dar în alt mod. O să aloc alt timp. Am învățat în Survivor să ard pentru lucrurile cu adevărat importante. Familia! Acolo este puterea mea. Alături de ei o să fiu întotdeauna învingător!”, este mesajul scris de Alin Chirilă.

Alin Chirila. Foto: Instagram @chirila_alin_official
Alin Chirila. Foto: Instagram @chirila_alin_official
Alin Chirila. Foto: Instagram @chirila_alin_official
Alin Chirila. Foto: Instagram @chirila_alin_official
Daniel Pavel. Foto: Instagram @chirila_alin_official
+5 FOTO

Cine este Alin Chirilă

Alin Chirilă este luptător de MMA. A avut o viață plină de greutăți, căci a fost gonit de acasă de tatăl lui când avea doar 17 ani. Și-a depășit situația și a reușit să-și întemeieze o carieră, dar și o familie. E căsătorit cu Loredana alături de care are doi copii.

Și-a dorit să cunoască și celebritatea, dar și își învingă unele temeri și a participat la Survivor România 2023, emisiunea difuzată la Pro TV. Mai bine de trei luni a rezistat în competiția din Republica Dominicană însă miercuri, 19 aprilie, a fost eliminat.

Înainte de a părăsi concursul, campionul MMA a fost în centrul unui conflict de proporții. Colegul lui, Robert Moscalu, și-a pierdut bandana și a căutat să ia alta de la concurenții din trib. I s-a sugerat să o ia pe a lui Alin Chirilă sau pe a lui Andrei Krișan, însă atunci, acesta i-a numit pe cei doi orfani.

Citește și:

Maria, fiica lui Pep Guardiola, a făcut furori cu imaginile de pe plajă

Cea mai sexy fană a Farului, mesaj după victoria cu CFR: „Mister Petrescu, cu tot respectul pentru dumneavoastră...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează