GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

FOTO Soția-vedetă a lui Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, rupe tăcerea la 7 luni de la căsătorie: „Nu mi-aș mai dori să fiu văzută ca un colac de salvare”

Alina, soția lui Bogdan Vasiliu. Foto: Instagram +41   FOTO
Alina, soția lui Bogdan Vasiliu. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 15:47 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 15:47

Bogdan Vasiliu, președintele echipei de handbal CS Rapid, s-a căsătorit în aprilie cu Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, fostul director al SRI. La șapte luni de la nuntă, soția oficialului dezvăluie cum e mariajul lor acum.

În luna aprilie a acestui an, după doar două luni de relație, Bogdan Vasiliu și Alina Petre i-au luat pe toți prin surprindere, căci s-au căsătorit. „A fost foarte spontană decizia asta. Ne-am văzut, ne-am plăcut și am știut că suntem făcuți unul pentru celălalt, pur și simplu am știut”, declara ea despre nunta cu președintele CS Rapid. 

FOTO. Alina, soția lui Bogdan Vasiliu: „Mă simt protejată și iubită”

Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
+37 FOTO

Șapte luni au trecut de la fericitul eveniment, iar căsătoria nu a schimbat-o pe Alina Petre, care îl laudă pe Bogdan Vasiliu. Într-un interviu pentru Fanatik, ea a dezvăluit: 

„Sunt aceeași persoană, poate mai feminină ca altă dată. Mă simt protejată și iubită, ceea ce îmi dă voie să fiu mai feminină. Femeile singure nu pot fi întotdeauna feminine. Confruntându-se cu situații de viață mai dure și rezolvând multe probleme din aria bărbaților, involuntar își dezvoltă un soi de masculinitate. Este un mecanism de apărare, într-un fel”, a spus vedeta, care a profesat ca lifecoach, iar recent a terminat și facultatea de psihologie.

Întrebată despre calitățile lui Bogdan Vasiliu, Alina Petre a spus că soțul ei e înainte de toate foarte iubitor. „Cred că fiecare om este diferit și unic. Nu cred în șabloane umane și cred că fiecare dintre noi vine cu ceva special în viața cuiva. Bogdan însă, vorbește același limbaj de iubire ca și mine. Este bun și empatic și ajută foarte multă lume cu probleme. Mi se par minunate aceste calități la un bărbat”. 

FOTO. Alina Petre: „Nu mi-aș mai dori să fiu văzută ca un colac de salvare”

Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
+37 FOTO

Înainte de mariajul cu Bogdan Vasiliu, Alina Petre a fost căsătorită cu Marian Măgureanu, băiatul lui Virgil Măgureanu, cel care a condus SRI, în perioada 1990-1997. Lucrurile n-au mers bine între ei, așa că au ajuns la divorț.

„Cred că mult timp am fost în postura salvatorului, în relațiile mele cu oamenii, în general. Nu mi-aș mai dori nici să fiu văzută ca un colac de salvare și nici să mai încerc eu să rezolv problemele altora. Fiecare dintre noi are responsabilitatea pentru ceea ce și-a creat în viața lui. Știu că avem destule resurse ca să ne rezolvăm problemele singuri și să nu le mai punem pe umerii celorlalți”, a încheiat ea. 

Privind activitatea ei profesională, Alina Petre e avocat, lifecoach, dar și profesoară de limba engleză și franceză. Apare des pe micul ecran în diverse emisiuni de la Antena Stars, precum „Acces Direct”, unde comentează diverse subiecte sociale. Din relația cu Marian Măgureanu, ea are o fiică, care locuiește de la 18 ani singură. 

Citește și:

Simona Halep filmează în deșert » Imaginile postate pe Instagram

După 22 de ani, ex-handbalista Roxana Ciuhulescu susține: „Am fost păcălită când am pozat în Playboy”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează