GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INSTAGRAM

GALERIE FOTO „Cea mai sexy jucătoare din lume” l-a depășit pe Roger Federer la urmăritori, dar s-a supărat: „Nu îmi dau like pentru fotbal ...”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2023 10:31 / Actualizat vineri, 10 februarie 2023 10:33

Alisha Lehmann a devenit cea mai urmărită sportivă pe rețelele sociale în Elveția, ea depășindu-l astfel pe Roger Federer. 

Fotbalista care evoluează la Aston Villa are 11,6 milioane de urmăritori, în timp ce fostul jucător de tenis a rămas la 11,2 milioane. Cu toate acestea, ea a spus: „Mulți oameni văd doar partea socială a vieții mele și nu știu cum joc fotbal. Sunt dezamăgită de acest lucru pentru că muncesc din greu pentru a deveni cea mai bună variantă a mea pe teren", a spus Alisha.

+17 FOTO

„Cea mai sexy jucătoare din lume” și-a părăsit partenera și se iubește acum cu un fotbalist

Alisha Lehmann, jucătoare de bază în echipa națională a Elveției, a susprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat relația cu Douglaz Luiz. Până anul trecut, ea a trăit o poveste de dragoste cu Ramona Bachmann, colega ei de națională, în prezent legitimată la PSG. Ruperea relației a fost un adevărat șoc.

Alisha declara în urmă cu mai mulți ani că Ramona e modelul ei în fotbal. Jucătoarea de la Aston Villa a decis acum să-și refacă viața, iar cea mai recentă imagine postată pe rețelele de socializare a devenit rapid virală.

GALERIE FOTO Blonda superbă care a pozat pe un Ferrari și a provocat frenezie pe Instagram

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
intunerikuss
intunerikuss  •  10 Februarie 2023, 11:17
Postat de 81mada pe 10 Februarie 2023, 10:36

Stire marca GSP… Intelegem, trebuie sa manance si gura ziaristilor o paine!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  10 Februarie 2023, 10:39

Draga, gesepe, mi se pare mie dar acest articol nu are o incheiere, se termina abrupt, in coada de peste: "Jucătoarea de la Aston Villa a decis acum să-și refacă viața, iar cea mai recentă imagine postată pe rețelele de socializare a devenit rapid virală." Asa, si...mai departe!? Nu va trimite Ioanitoaia la un curs de storytelling? De asemenea, va pot recomanda un curs gratuit de jurnalism de la Reuters. https://reutersdigitaljournalism.com/?l=en

81mada
81mada  •  10 Februarie 2023, 10:36

Stire marca GSP… Intelegem, trebuie sa manance si gura ziaristilor o paine!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează