GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ONORARIU

GALERIE FOTO Câți bani ar fi primit Anamaria Prodan pentru America Express: „Nu sunt o prezență ieftină deloc”

Articol de - Publicat luni, 11 decembrie 2023 16:21 / Actualizat luni, 11 decembrie 2023 16:26

Anamaria Prodan (50 de ani) a apărut în ipostaza de concurentă la emisiunea „America Express”, difuzată la Antena 1. Pentru cele cinci zile de competiție, ar fi primit drept onorariu 50.000 de euro.

În urmă cu câteva ediții, echipei formate din Romică și Cătălin Țociu de la „America Express” li s-a alăturat Anamaria Prodan. 

Îmbrăcată într-un maiou, alb, pantaloni și pantofi sport, impresara a impresionat când s-a alăturat show-ului, căci și-a accesorizat ținuta cu bijuteriile ei de sute de mii de euro. Greu i-a fost să renunțe atât la ele, cât și la telefon, la începutul cursei.

Pe parcurs, ea s-a obișnuit cu probele, chiar dacă împreună cu colegii ei au trecut prin situații dificile. Pentru cele cinci zile de competiție, Click scrie că Anamaria Prodan ar fi primit un onorariu în valoare de 50.000 de euro, 10.000 de euro pentru fiecare zi în competiție. Aceeași sursă precizează că impresara este cel mai bine plătită concurentă de până acum.

+41 FOTO

Anamaria Prodan: „Eu pentru 2.500 de euro nu pun nici măcar o reclamă pe internet”

Anamaria Prodan nici nu a confirmat, nici nu a infirmat suma, însă a precizat că apariția ei nu e o „prezență ieftină deloc”. 

Tot ea a negat că ar fi primit 2.500 de euro pe zi, o altă sumă care se vehicula prin presă.

„Nimeni nu are cum să știe și nu este normal să se știe onorariul meu sau al altcuiva. Speculațiile ziarelor sunt mii și făcute pe spatele celor ce-s cei mai puternici. Eu nu-s o prezență ieftină deloc și nici nu am să fiu, căci mi-am construit un nume în foarte mulți ani, cu sacrificii enorme.

Eu pentru 2.500 de euro nu pun nici măcar o reclamă pe internet, pe conturile mele de socializare. Prin urmare, speculațiile presei mă distrează. Ce bani câștig eu este strict problema mea. Și este personală suma!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.

Anamaria Prodan a fost desemnată „Femeia anului 2023”

Recent, Anamaria Prodan a fost desemnată „Femeia anului 2023” în cadrul unei gale la Bucharest Fashion Week și le mulțumește tuturor celor care au votat-o pentru a obține acest titlu. Impresara a fost însoțită de fiica ei, Sarah, și Bebeto, băiatul din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf.

„Sunt fericită și mulțumită de tot ce îmi dă Dumnezeu. Mulțumesc organizatorilor și celor ce au votat. Am văzut foarte mulți oameni frumoși în sală. Nicușor Stan a reușit ceva minunat! 

Chiar ne-a strâns la final de an pe toți. Premiul acesta este o încununare a ultimilor ani foarte grei care nu ne-au pus la pământ. Dimpotrivă! Ne-au ridicat și ne-au pus unde merităm să fim. În vârf din nou!

Eu și copiii mei suntem acolo sus și nu ne vom mai uita vreodată în jos după năluci. Am înțeles toți că apa și uleiul nu se amestecă și că noi suntem învingătorii vieții. Îi mulțumesc lui Dumnezeu secundă de secundă pentru tot și celor ce au votat pentru titlul de «femeia anului»! Vă mulțumesc și vă promit că niciodată familia Prodan nu va mai permite nimănui să o detroneze de pe locul 1. Vă iubesc și vă doresc exact ce-mi doresc mie”, a declarat Anamaria Prodan, după ce a luat premiul.

+41 FOTO

Citește și: 

Superstarul UFC Cody Garbrandt s-a îndrăgostit de românca favorită a lui Dugandzic: „Mi se pare drăguț, ne vedem în ianuarie”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
camcam
camcam  •  12 Decembrie 2023, 08:58

intrebarea este ... *** articole de 2 lei. d lor ziaristi,mai lasati o sa se bucure de *** !bravo Reghe ca ai reusit sa scapi de un asa exemplar !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

muzzi1
muzzi1  •  11 Decembrie 2023, 19:57

e la moda de mai multi ani in Romania vedeta de televiziune care nu face/stie sa faca nimic! bun asa!

mihai_bn
mihai_bn  •  11 Decembrie 2023, 17:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează