GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Superstarul UFC Cody Garbrandt s-a îndrăgostit de românca favorită a lui Dugandzic: „Mi se pare drăguț, ne vedem în ianuarie”

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 13:39 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 13:53

Superstarul UFC Cody Garbrandt, în vârstă de 32 de ani și cu 13 victorii în circuitul MMA, s-a îndrăgostit de Ema Karter, o româncă actriță de filme pentru adulți, care a dezvăluit că se va întâlni cu luptătorul luna viitoare.

După scandalul cu Marko Dugandzic, modelul român Miruna Milu (26 de ani), cu numele de scenă „Ema Karter”, a dezvăluit că primește mesaje din partea lui Cody Garbrandt. 

Ema Karter susține că cunoscutul luptător UFC a făcut primul pas spre a o întâlni, iar acum vorbesc foarte des pe rețelele de socializare. Românca recunoaște că sportivul Cody Garbrandt i-a atras atenția.

Miruna Milu // foto: Instagram @ EmaKarter
Miruna Milu // foto: Instagram @ EmaKarter
Miruna Milu // foto: Instagram @ EmaKarter
Miruna Milu // foto: Instagram @ EmaKarter
Miruna Milu // foto: Instagram @ EmaKarter
+24 FOTO

„Cody m-a întrebat dacă vreau să ne vedem și i-am spus că ne vedem în ianuarie. Mi se pare drăguț, îmi place cum arată”

„Eu nici nu știam cine e el, i-am arătat lui Yamato. I-am spus că îmi scrie un luptător din UFC. Yamato a fost foarte mirat, pentru că el e foarte cunoscut. Apoi am aflat că e Cody Garbrandt. El îmi dădea like-uri la postări și reacționa la story-urile mele. Într-o zi mi-a dat mesaj și m-a întrebat ce fac.

I-am spus că sunt ok, eram la o ședință foto. El m-a întrebat unde locuiesc, deoarece postam foarte des din America. I-am povestit că eu locuiesc în România, dar voi merge din nou în America în ianuarie și voi sta mai mult timp acolo. 

Cody m-a întrebat dacă vreau să ne vedem și i-am spus că ne vedem în ianuarie. Mi se pare drăguț, îmi place cum arată”, a declarat Ema Karter pentru fanatik.ro

Miruna Milu // foto: Instagram @ EmaKarter
Miruna Milu // foto: Instagram @ EmaKarter
Miruna Milu // foto: Instagram @ EmaKarter
Miruna Milu // foto: Instagram @ EmaKarter
Miruna Milu // foto: Instagram @ EmaKarter
+24 FOTO

Și Jorge Linares a pus ochii pe Ema Karter

Pentru sursa mai sus-menționată, românca a povestit că și boxerul Jorge Linares a căutat-o, însă el nu este genul ei de bărbat. 

„Pe mine m-au mai căutat și alți bărbați celebri. Jorge Linares mi-a scris. Când am fost data trecută în Vegas, era și el acolo. Antrenorul lui are casă acolo, iar Jorge se antrenează și în Vegas și în Tokyo. 

Mi-a dat mesaj și a vrut să bem o cafea împreună, mi-a spus că își dorește să mă cunoască. Eram în dubii, nu știam ce să fac, dacă să mă văd cu el sau nu. Până la urmă nu m-am văzut cu el.

Și Cody și Linares au fost diplomați și drăguți cu mine.  Linares îmi scrie mereu, îmi trimite poze cu el, mă întreabă ce fac. Atunci când vede că nu îi răspund, îmi trimite poze cu pisicile lui, pentru că știe că îi răspund când văd pisicile. Îmi scrie mereu, mă întreabă când mai merg în Vegas, pentru chiar își dorește să mă cunoască. Nu cred că mă voi întâlni cu el, pentru că sinceră să fiu, el nu e genul meu.

Eu nu am un tipar anume de bărbat, dar caut anumite calități pe care trebuie să le bifeze. Trebuie să fie frumos, să arate bine, deoarece fizicul contează la prima vedere. Trebuie să se comporte frumos cu o femeie, să fie drăguț.

Nu am un tipar anume, dar trebuie să existe acea chimie între noi. Cred că date-ul perfect pentru mine ar fi pe o plajă, o cină, la apus. Ceva romantic mi-ar plăcea”.

GALERIE FOTO Cea mai frumoasă femeie din lume, apariție incendiară înainte de Crăciun » Cum a pozat în pragul sărbătorilor

FOTO Șefa unei Federații din România face un apel public: „Această problemă trebuie reglementată de Guvern”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mihneailie030
mihneailie030  •  16 Decembrie 2023, 20:58

Orice, dar nu romancute...va baga în faliment. Sunt experte în chestii d, astea. Pe cine pun mana, distrug!!!!

Alex1975
Alex1975  •  12 Decembrie 2023, 17:43

Ati facut dintro ob *** *** vedeta tipic romanesc AStA e nivelul...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markksson
markksson  •  09 Decembrie 2023, 21:10

Inca un articol care va face cinste.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează