GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

Anamaria Prodan a luat o decizie în privința noului iubit: „Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2023 11:42 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 11:58

Anamaria Prodan, 50 de ani, și-a prezentat noul partener în fața copiilor, dar spune că, deocamdată, păstrează discreția față de public, în noua sa relație. 

„Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. După nașterea copiilor mei, cred că sunt cele mai frumoase momente pe care le trăiesc. Cred că e momentul să trăiesc pentru mine și pentru noi și nu pentru lume. Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter, orice are nevoie o femeie să fie fericită. Am hotărât amândoi să nu ne afișăm, este mai bine așa și e frumos. Suntem fericiți și este ok. Nu vreau să știe nimeni dacă e român sau străin. Este înalt, frumos.

Copiii mei sunt fericiți, pentru că după foarte mult timp i-am văzut zâmbind și când zâmbim toți înseamnă că a apărut soarele pe strada noastră. Să știi că mi-au atât de multă putere, cum nu am crezut vreodată. Eu cred că orice copil dă mamei putere fără limită. M-au ajutat enorm. 

Fetele au fost alături de mine trup și suflet. Bebe, nu mai spun, nu s-a mișcat de lângă mine nicio secundă. Când am făcut consiliu de familie și au fost wow, mami, în sfârșit, am zis ok, asta e. L-am adus în fața copiilor. De la început le-am spus. Eu am o relație cu copiii mei foarte deschisă și minunată. Încet, încet a fost ok, cred că a venit natural. El mi-a oferit cel mai frumos un viitor minunat, un zâmbet minunat, o stabilitate fabuloasă și faptul că știu când mă trezesc în fiecare dimineață că e cineva acolo pentru mine, care trăiește pentru mine”, a explicat impresarul Anamaria Prodan, conform wowbiz.ro

+15 FOTO

Anamaria Prodan este îndrăgostită din nou! S-a afișat cu el pe Instagram

Anamaria Prodan a „oficializat” relația cu noul iubit postând o imagine pe Instagram.

Aceasta are o nouă relație, după despărțirea cu scandal de Laurențiu Reghecampf. Impresara a fost cucerită de un bărbat misterios. (imaginea postată este în galeria foto)

Instagram @Anamaria Prodan
+32 FOTO

Citește și: 

„Îi mulțumesc din suflet” » La 3 ani după ce l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, Anamaria Prodan vine cu o versiune incredibilă

Ce a răspuns Anamaria Prodan când a fost întrebată la GSP Live dacă Reghecampf a trucat meciuri pentru pariuri: „L-am învățat: «Nu ai voie să te aibă cineva la mână»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
so0os1ck
so0os1ck  •  27 Februarie 2023, 22:44

Asa trust asa stiri, ni se rupe noua de scarba asta!

johny2003
johny2003  •  27 Februarie 2023, 21:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  27 Februarie 2023, 21:21
Postat de rottwailer pe 26 Februarie 2023, 22:56

Și in ce se măsoară bărbăția omului? Euro, dolari, cm, Inch, metri cubi?

kilograme...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează