GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CONFLICT

„Îi mulțumesc din suflet” » La 3 ani după ce l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, Anamaria Prodan vine cu o versiune incredibilă

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2023 11:27 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 11:39

Acum 3 ani, Anamaria Prodan făcea înconjurul presei din România după ce camere de filmat o surprindeau în timp ce îl lovea cu pumnul pe Dan Alexa

Multă lume a speculat că ar fi fost vorba despre o scenă de gelozie, deși ambii protagoniști au negat la vremea respectivă. Scena a fost acuzată chiar și de Laurențiu Reghecampf, peste ani, în celebrul divorț de impresarul Anamaria Prodan. Acum, aceasta din urmă spune câteva lucruri interesante despre conflictul filmat cu Dan Alexa, antrenorul despre care spune că trebuie lăudat de presă, pentru că nu a ripostat. 

Anamaria Prodan: „Faptul că Dan Alexa a gestionat acest conflict perfect cred că trebuia dat ca exemplu”

„Eu cred că mediatizarea excesivă care din punctul meu de vedere nu are niciun rost pentru că a fost o calomnie la adresa mea și a lui Dan, întinsă pe atât de mulți ani e specifică răutății românești. Cred că dacă ceva era de menționat era faptul că încă mai există bărbați că Dan Alexa care au dat exemplu de ceva minunat pentru că în femeie nu se da nici cu o floare. 

Faptul că Dan Alexa a gestionat acest conflict perfect cred că trebuia dat ca exemplu, într-o țară în care bărbații își lovesc iubite, amante, mame, pentru a-și arăta ce bărbați sunt. Părerea mea, luați exemplu de la Dan Alexa, învățați pentru că aveți acasă fetițe, băieți și trebuie să le dați o educație. 

Dacă acești jurnaliști repetă la infinit o poveste în care eu am dat dovadă de înțelegere și am tăcut din gură pentru că puteam să-i dau în judecată pe toți până le luăm și sufletul din ei. Nu ai cum să filmezi în incinta unei case, nu spațiu public, jurnaliștii nu aveau ce să caute. La noi în țară totul e o presupunere, aici s-a ajuns datorită acestor știri, datorită acestor răutăți. 

Faceți un monument să se numească Dan Alexa, monumentul educației și a bunului simt.

 Eu îl cunosc pe Dan Alexa și acest incident dacă s-ar repeta cu încă 100 de femei, niciodată nu ar ridică mâna să dea înapoi. Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o. Cei care au ieșit după acest incident au ieșit și s-au bucurat, ăștia sunt niște purtători ilegali de creier fără educație. Luați exemplu de la Dan Alexa, îi mulțumesc din suflet pentru ce s-a întâmplat în acel moment și cum a reacționat”, a explicat Anamaria Prodan pentru Realitatea Sportivă. 

+41 FOTO

Ioanițoaia, întrebare directă pentru Dan Alexa: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”

Anul trecut, Dan Alexa (43 de ani), în prezent antrenor în Liga 2 la FC Brașov, a fost invitatul special la „Prietenii lui Ovidiu”. Fostul mijlocaș a vorbit și despre relația pe care o are cu agentul Anamaria Prodan, despre episodul cu pumnul încasat de la ea în iulie 2019, dar și despre noua relație de iubire pe care antrenorul o are în viața personală. Citește aici ce a răspuns.

FOTO S-a iubit cu Adrian Cristea și a fost căsătorită cu un alt mare fotbalist, iar acum arată cu totul diferit!

GALERIE FOTO Momentul adevărului! Marco Borriello a spus tot: de ce nu a mers relația cu superba Mădălina Ghenea

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (35)
VanBasten
VanBasten  •  05 Februarie 2023, 08:08

Daca in locul lui Dan Alexa ar fi fost Ionel Ganea, AMP nu ar mai fi avut cui sa-i multumeasca pentru ca ar fi fost trecuta in nefiinta acum. Anei ii trebuie un barbat ca Ionel, care sa o struneasca.

d.veselu
d.veselu  •  05 Februarie 2023, 07:36

Zicea un *** că iarna nu-i ca vara. Bărbații de azi... nu sunt ca cei de ieri. Nu mai întorc și celălalt obraz. Nu mai apucă. După un croșeu ca cel al Prodancăi, îi aduni de pe jos. Bărbații de azi se lasă trași de plete, scuipați și dați cu capu de pereți. Chirurgii sunt eroi. Salvează vieți. Pentru el,... pentru chirurgul terminat de Amp, există un Dumnezeu, care nu l-a lăsat să riposteze. Dar pentru tine, Prodanco, Iisus Hristos s-ar da jos de pe cruce și ți-ar da două palme. Însă atunci... probabil... mulțimea l-ar cruța pe El, nu pe Barabas. Iar noi... am fi doar niște suflete goale... cum ești tu... în galeria foto de pe Gsp.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Domnul
Domnul  •  05 Februarie 2023, 07:33

Buna tuturor ! Prodanca e o femeie isteață, dar crede ca nu putem vedea dincolo de fațadă? Ne insultă inteligenta? Chiar crede ca nu putem scana dincolo de o gogoașă de protecție? E rea de bondar? E doar treba ei. Nu trebuie sa ne intereseze viata ei personală, dar numai că unii dintre noi nu suportam fatarnicia. STOP!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close