Comentarii (35)
VanBasten
VanBasten  •  05 Februarie 2023, 08:08

Daca in locul lui Dan Alexa ar fi fost Ionel Ganea, AMP nu ar mai fi avut cui sa-i multumeasca pentru ca ar fi fost trecuta in nefiinta acum. Anei ii trebuie un barbat ca Ionel, care sa o struneasca.

d.veselu
d.veselu  •  05 Februarie 2023, 07:36

Zicea un *** că iarna nu-i ca vara. Bărbații de azi... nu sunt ca cei de ieri. Nu mai întorc și celălalt obraz. Nu mai apucă. După un croșeu ca cel al Prodancăi, îi aduni de pe jos. Bărbații de azi se lasă trași de plete, scuipați și dați cu capu de pereți. Chirurgii sunt eroi. Salvează vieți. Pentru el,... pentru chirurgul terminat de Amp, există un Dumnezeu, care nu l-a lăsat să riposteze. Dar pentru tine, Prodanco, Iisus Hristos s-ar da jos de pe cruce și ți-ar da două palme. Însă atunci... probabil... mulțimea l-ar cruța pe El, nu pe Barabas. Iar noi... am fi doar niște suflete goale... cum ești tu... în galeria foto de pe Gsp.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Domnul
Domnul  •  05 Februarie 2023, 07:33

Buna tuturor ! Prodanca e o femeie isteață, dar crede ca nu putem vedea dincolo de fațadă? Ne insultă inteligenta? Chiar crede ca nu putem scana dincolo de o gogoașă de protecție? E rea de bondar? E doar treba ei. Nu trebuie sa ne intereseze viata ei personală, dar numai că unii dintre noi nu suportam fatarnicia. STOP!

dobrin
dobrin  •  05 Februarie 2023, 02:57

„Îi mulțumesc din suflet ca nu mi-a mutat falcile din loc ca Reghe” :)))))))

dacia_berlina
dacia_berlina  •  05 Februarie 2023, 02:21

Deci a recunoscut Prodanca? "bărbații își lovesc iubite, amante, mame"; cum ea nu e mama lui Alexa, ramane una din celelalte 2 variante. E normal sa il aprecieze pe Alexa; dupa ce l-a atacat pe Reghe, cauta ceva pe jos pe asfalt. Pana la urma, amandoi au inselat-o.

Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  04 Februarie 2023, 22:59
Postat de cpt.ahab pe 04 Februarie 2023, 20:39

E un articol cu tentă, specific cancaniștilor, menit a provoca reacțiile bărbaților adevărați, reacții pe care gsp-ul să le umple de steluțe. Ca atare, nu vă fac jocul.

Daca e un articol care să facă " bărbații adevărați" sa riposteze,de ce comentezi? Căci, din cite mi a zis a ta, tu numai un bărbat adevărat nu ești! Ești un mîrlan!

mondo
mondo  •  04 Februarie 2023, 22:12

Presa din Romania ar trebuii sa ajute la educarea publcului. Cele mai multe articole sint cu interlopi,infractori, la care s-a mai adaugat si *** asta. Prodanca nu este decit o femeie pr0asta, fara cultura, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Standup
Standup  •  04 Februarie 2023, 22:06
Postat de VanBasten pe 04 Februarie 2023, 19:05

Cu alte cuvinte, violenta impotriva barbatilor nu poate fi condamnata iar lipsa de riposta e vazuta ca o dovada de barbatie. Pe logica AMP, infractiunea de loviri si alte violente ar trebui sa tina cont de sexul persoanei care comite fapta. Multumesc gesepe pentru articol!

Daca Alexa e un domn ca nu a raspuns la fel de violent, ea ce e atunci? Sa si faca si ea o caracterizare la tupeul si violenta cu care l a tratat

mafa
mafa  •  04 Februarie 2023, 21:28

Dan Alexa a dat dovada de un cavalerism si un bun simt, enorm !!... ceea ce tie iti lipseste, daca vrei respect , respecta....specific romanesc este preacurvia si vagabonțeala...cunoscându-ți înfumurarea si mândría trufaşă daca i-ai fi dat in judecata pe ziaristi, sigur, ai fi pierdut...de fapt esti o pierzatoare, obisnuieste-te cu asta

VanBasten
VanBasten  •  04 Februarie 2023, 20:50
Postat de cpt.ahab pe 04 Februarie 2023, 20:39

E un articol cu tentă, specific cancaniștilor, menit a provoca reacțiile bărbaților adevărați, reacții pe care gsp-ul să le umple de steluțe. Ca atare, nu vă fac jocul.

Fii capitanul nostru!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează