GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Anamaria Prodan a pozat fără haine pentru cel mai nou proiect » Iubitul ei, Ronald Gavril, a reacționat imediat

Anamaria Prodan a pozat complet goală pentru cel mai nou proiect. Foto: Instagram +23   FOTO
Anamaria Prodan a pozat complet goală pentru cel mai nou proiect. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 18:24 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 20:24

Anamaria Prodan (51 de ani) a pozat complet goală pentru a-și promova cel mai nou proiect. Impresara a fost felicitată de fani pentru silueta ei impecabilă, chiar și Ronald Gavril, iubitul ei, a reacționat la fotografiile vedetei.

Pe Instagram, Anamaria Prodan a atras atenția cu cele mai recente imagini postate. În urmă cu o zi, impresara a distribuit o poză în care e dezbrăcată complet, se acoperă doar cu un prosop alb. Așa a anunțat că în curând fanii o vor vedea pe micile ecrane. Despre ce e vorba mai exact?

Cu a doua poză, în care apare îmbrăcată doar cu o pereche de lenjerie intimă neagră, a făcut lumină. Anamaria Prodan a explicat că filmul „Complotul bonelor”, în care are rolul principal, va avea premiera la începutul lunii februarie la cinema. 

FOTO. Anamaria Prodan a pozat complet goală pentru cel mai nou proiect

+19 FOTO

„Complotul bonelor, film în regia lui Iura Luncașu. 6 februarie, Băneasa Cinema, va avea loc marea premieră. Până atunci, începând cu data de 1 februarie până pe 11 februarie ne vedem în fiecare oraș din țară. Caravana Complotul bonelor pleacă prin țară, să fie aproape de voi”, a anunțat vedeta, care a fost lăudată pe Instagram și pentru silueta ei, dar și pentru apariția în film. 

  • „Frumoasă foc! Felicitări pentru cum arăți și pentru toate proiectele de succes în care ești implicată!”;
  • „Superbă”;
  • „Frumoasă”
  • „Când ești întrebată câți ani ai, tu ești una dintre puținele persoane care trebuie neapărat să scoată buletinul din portofel”.

La poza cu Anamaria Prodan acoperită doar cu un prosop, el a reacționat cu un emoticon. „🔥”, a transmis Ronald Gavril, semn că e încântat de ipostaza în care s-a afișat partenera lui. 

Anamaria Prodan are rolul principal în filmul „Complotul bonelor”

După ce a cunoscut succesul în lumea sportului, în televiziune, după afacerile cu bijuterii, haine, parfumuri, Anamaria Prodan vrea să dea lovitura și în lumea filmului. Ea a primit rolul principal în filmul „Complotul bonelor”, regizat de Iura Luncașu, care a devenit celebru după ce a regizat serialele „Inimă de țigan” sau „Pariu cu viața”.

Impresara îl are ca partener în film pe actorul Cristi Iacob. Pentru rolul ei, vedeta s-a transformat, și-a pus extensii lungi, s-a coafat diferit, după cum a arătat în clipurile distribuite pe Instagram de pe platourile de filmare. 

A făcut și declarații, încântată de noul proiect în care e implicată. „Actrița…. Ce frumos. Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. 

Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a spus Anamaria Prodan pentru Playsport.

Citește și:

Antrenorul a așteptat să divorțeze înainte să semneze contractul de 120 milioane de dolari. Fosta soție a răbufnit pe rețelele sociale
DECIZIE
Antrenorul a așteptat să divorțeze înainte să semneze contractul de 120 milioane de dolari. Fosta soție a răbufnit pe rețelele sociale
Fosta iubită româncă a lui Carlo Ancelotti, dezvăluiri intime despre relația cu antrenorul de la Real Madrid: „S-a rupt patul cu noi la Bâlea Lac”
MONDEN
Fosta iubită româncă a lui Carlo Ancelotti, dezvăluiri intime despre relația cu antrenorul de la Real Madrid: „S-a rupt patul cu noi la Bâlea Lac”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
muzzi1
muzzi1  •  18 Ianuarie 2024, 11:18

macar nu mai mergem pe siteurile de specialitate ca sa ii dam in teasta lui Mutu !

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  18 Ianuarie 2024, 02:09

vai, iar ne terorizati cu cocalara ?! inseamna ca e generoasca la piscoturi si racoritoare pt presa!

Ardeleanu123
Ardeleanu123  •  17 Ianuarie 2024, 20:53

Cum se numeste sportul asta ???...... cand femeile isi fac poze aproape goale.Tin sa mentionez si sa va rog sa nu cenzurati acest comentariu.Mai toate pozele cu ea aproape goala au fost publicate de revista d-voastra.Pozele trimise lui Rege si asa mai departe.Sper ca nu va autocenzurati,deci revin,ce sport practica aceasta femeie matura si de ce este ea promovata de GSP ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează