GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DECIZIE

FOTO Antrenorul a așteptat să divorțeze înainte să semneze contractul de 120 milioane de dolari. Fosta soție a răbufnit pe rețelele sociale

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 15:55 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 17:28

Erik Spoelstra, în vârstă de 53 de ani, a devenit antrenorul cu cel mai mare contract din istoria NBA, semnând un acord colosal, 120 de milioane de dolari pe opt sezoane, cu echipa Miami Heat. Dar abia după ce a divorțat de fosta soție. 

Erik Spoelstra sărbătorește un nou început în viața sa după ce a finalizat divorțul de soția lui și, odată cu acesta, un megacontract de 120 de milioane de dolari cu Miami Heat pe 8 sezoane. Respectatul antrenor din NBA își va continua activitatea, după ce a semnat contractul cu echipa și după luni de speculații cu privire la viitorul său.

+18 FOTO

Erik Spoelstra e al doilea cel mai bine plătit antrenor din NBA

Spoelstra, care se află la conducerea lui Heat din 2008, este dublu campion NBA și este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni care au onorat acest sport. El urmează să câștige cea mai mare sumă de bani din istoria NBA pentru un antrenor, prin acest contract pe opt ani care îl leagă de Heat până în 2032.

LeBron James, o emblemă a NBA, și-a dat acordul pentru noul contract și a afirmat că Spoelstra a meritat „fiecare cent" al investiției. „A meritat fiecare cent din acest contract!!! Felicitări Spo!!!", a scris James.

Antrenorul a așteptat să divorțeze înainte să semneze contractul de 120 milioane de dolari. Fosta soție a răbufnit pe rețelele sociale
Erik Spoelstra

Cu un salariu anual de aproximativ 13,6 milioane de euro, Erik Spoelstra se află acum pe locul al doilea în topul antrenorilor cel mai bine plătiți din NBA, devansându-l pe Greg Popovich de la San Antonio Spurs. 

FOTO. Nikki, fosta soție a lui Erik Spoelstra, răbufnit pe rețelele sociale

+18 FOTO

Anunțul spectaculos a fost făcut la scurt timp după ce Erik Spoelstra a încheiat oficial un capitol personal, divorțând de Nikki, 36 de ani, cu care a fost căsătorit timp de 7 ani. Cu toate acestea, speculațiile privind momentul semnării contractului au apărut rapid, sugerând că divorțul de Nikki ar fi putut fi strategie pentru a o împiedica pe fosta soție de la orice revendicare asupra noului acord financiar semnat de antrenor. 

În urma acestor zvonuri, Nikki Spoelstra a răbufnit pe rețelele sociale: „Potrivit societății grosolane, ignorantă și neinformată, în general, femeile nu pot fi cu adevărat îndrăgostite de cineva de succes. Nu, se prefac și o fac pentru bani. Și dacă o femeie decide să nu fie cu un partener de succes, se pare că este o idioată”.

Erik și Nikki Spoelstra s-au despărțit anul trecut

Spoelstra și fosta sa soție, majoretă, în vârstă de 36 de ani, s-au despărțit în noiembrie 2023, după șapte ani de căsnicie, confirmând că au luat decizia „comună" de a cere divorțul. „Am luat decizia dificilă, dar amiabilă, de a depune împreună o cerere pentru a pune capăt în mod oficial căsătoriei noastre", au declarat cei doi pentru Miami Herald într-o declarație comună.

„Suntem amândoi recunoscători pentru relația noastră și rămânem pe deplin angajați să ne creștem copiii împreună și să continuăm să facem din ei prioritatea noastră comună. Apreciem sprijinul tuturor în timp ce trecem la următoarea etapă a vieții noastre și vă mulțumim că ați respectat intimitatea familiei noastre”.

FOTO Abia sosit în România, moștenitorul imperiului Ferrari l-a caracterizat pe Ion Țiriac în doar câteva cuvinte

EXCLUSIV „Domnul Dan”, prezentatorul Survivor 2024, și-a spus povestea vieții: „Mi-am vândut chitara ca să mă duc după fata pe care o iubeam la nebunie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  28 Ianuarie 2024, 22:01
Postat de JohnnyWalker66 pe 22 Ianuarie 2024, 06:17

esti praf, stai jos!

Praf ești tu.

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  22 Ianuarie 2024, 06:17
Postat de CiprianBirtea_84 pe 18 Ianuarie 2024, 01:12

Și dacă divorța după semnarea contractului, nevastă-sa nu lua prea mult, că 120 mil. $ pe 8 ani înseamnă 15 mil. $ pe an, deci 1.25 mil. $ lunar. Deci mai mult de 625.000 $ lunar nu lua nevastă-sa. Iar divorțul nu ar fi durat o veșnicie.

esti praf, stai jos!

rumunek
rumunek  •  18 Ianuarie 2024, 11:01

Cică despre baschet, dar de fapt despre altceva.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează