GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  FERRARI

foto Abia sosit în România, moștenitorul imperiului Ferrari l-a caracterizat pe Ion Țiriac în doar câteva cuvinte

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 14:45 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 14:52

Piero Ferrari (78 de ani) l-a caracterizat pe Ion Țiriac (84 de ani) în câteva cuvinte. Moștenitorul imperiului Ferrari a mărturisit că îl urmărește pe miliardarul român încă de când acesta juca tenis împreună cu Ilie Năstase (77 de ani).

Magnatul italian și moștenitorul imperiului Ferrari, Piero Ferrari, a venit în România special pentru a participa la lansarea filmului „Ferrari”, eveniment desfășurat joi, 11 ianuarie, la București, alături de partenera sa româncă, Romina Gingașu. 

La 8 ani de la venirea în România, străinul din Superligă a dat cărțile pe față: „Am avut un șoc când am ajuns aici. Nu-mi place mentalitatea!”
INTERVIU
La 8 ani de la venirea în România, străinul din Superligă a dat cărțile pe față: „Am avut un șoc când am ajuns aici. Nu-mi place mentalitatea!”

Ce crede Piero Ferrari despre Ion Țiriac: „E un mare personaj”

La conferința de presă, Piero Ferrari a fost întrebat despre relația sa cu celebrul magnat Ion Țiriac, alături de care s-a fotografiat recent soția lui. Moștenitorul imperiului Ferrari a dezvăluit că îl urmărea pe Ion Țiriac încă de când acesta juca tenis alături de Ilie Năstase. 

Miliardarul a subliniat că admirația sa pentru Țiriac nu s-a diminuat de-a lungul timpului și că au o relație frumoasă.

„E un mare personaj. L-am urmărit de când juca tenis cu Năstase şi acum sunt fericit că am reluat legătura cu el. E un mare personaj, care a făcut multe, chiar şi multe bussines-uri. Bravo lui, e inteligent!”, a declarat Piero Ferrari, potrivit OrangeSport.

FOTO. Piero Ferrari este impresionat de România

Ion Țiriac și Romina, foto: Flickr
+25 FOTO

Omul de afaceri, care deține 10% din Ferrari și este și vicepreședintele companiei, se declară încântat de România. Acesta a vorbit și despre cât de mult s-a implicat la filmul despre viața tatălui său și cum s-a simțit în momentul în care a aflat de proiectul lui Michael Mann. 

„Filmul este un portret frumos al tatălui meu și în special despre ce s-a întâmplat în anul 1957, când a avut multe probleme. Atât probleme de familie, când și probleme financiare. Și s-a confruntat și cu multe tragedii în timpul curselor. Dar veți vedea că filmul descrie foarte bine ce s-a întâmplat. Michael Mann a făcut o treabă grozavă”, spune Piero. 

Care a vorbit și despre vizita sa în România. „Îmi plac foarte mult oamenii. Vă place viața și asta e foarte frumos. Îmi place și mâncarea tradițională”.

Citește și:

Dat afară din casă de soție, după ce a făcut și al doilea copil cu amanta! Vedeta lui City îi prezintă scuze: „Am supărat-o”
ANGLIA
Dat afară din casă de soție, după ce a făcut și al doilea copil cu amanta! Vedeta lui City îi prezintă scuze: „Am supărat-o”
Mădălina Ghenea, reacție suprinzătoare despre Radu Drăgușin: „Dacă asta face România mândră ...
DEZVĂLUIRE
Mădălina Ghenea, reacție suprinzătoare despre Radu Drăgușin: „Dacă asta face România mândră ..."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
UbiMortus1984
UbiMortus1984  •  13 Ianuarie 2024, 16:59

Băi fraților, ne-ați exasperat cu porcăria asta de subiect, faceți ín puii mei nişte articole cu miez, nu mai scrieți compuneri cu care i-ar fi ruşine şi unui elev de clasa a 5-a.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează