GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

VIDEO&FOTO Anamaria Prodan a intrat în sală și învață mișcări de box de la iubit! Imagini de la antrenament

Anamaria Prodan și Ronald Gavril +41   FOTO
Anamaria Prodan și Ronald Gavril

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 11:28 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 11:28

Anamaria Prodan (51 de ani) se iubește acum cu Ronald Gavril (37 de ani). Mai noi, cei doi nu fac echipă doar în viața amoroasă, ci și în ringul de box, dar și în afaceri.

De luni de zile Anamaria Prodan e într-o relație cu Ronald Gavril, românul care practică boxul în America. La început, cei doi s-au ferit să își trăiască public iubirea, până de Crăciun, când îndrăgostiții au apărut împreună în Las Vegas.

Anamaria Prodan
+37 FOTO

Ea nu a mai negat și a confirmat că se iubește cu Ronald Gavril, care apare chiar și în reality show-ul ei de la Antena Stars, la „Prodanca. Punct și de la capăt”. De curând, sportivul a ajuns și în România, unde se antrenează în sala de sport chiar cu iubita lui.

Pe Instagram, Anamaria Prodan a publicat un clip video în care Ronald Gavril o învață unele mișcări de box. Amândoi sunt îmbrăcați în haine sport, foarte atenți la micările pe care le fac. „Viața începe acolo unde se termină frica. Învățăm de la cei mai buni. El este UNICUL Ronald Gavril”, a transmis impresara.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, parteneri și în afaceri

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, Anamaria Prodan a povestit despre relația cu sportivul, dar și despre cariera ei. „Ce mai faci în zona afacerilor?”, a întrebat-o prezentatorul pe vedetă, care a dezvăluit ce afaceri are.

Totodată, ea a făcut public faptul că alături de Ronald Gavril, iubitul ei, va lansa o gamă de suplimente sportive, dar și o linie vestimentară de haine pentru sportul de contact. Ea se ocupă de echipamentul pentru femei mai ales.

 „Am compania imobiliară în Dubai, am brandul de bijuterii, am sălile de fitness, acum scoatem pe piață, eu și Ronald, o linie de suplimente de sală, linii de echipament sportiv, pentru că pe zona asta de contact trebuie să fie ceva frumos”, a zis Prodan, care a ales și numele liniei de haine.

„Hoț român! Mi-a băgat mâna în buzunar!”. Magicianul Robert Tudor a postat filmarea » Incident în magazinul lui Real Madrid
INCIDENT
„Hoț român! Mi-a băgat mâna în buzunar!”. Magicianul Robert Tudor a postat filmarea » Incident în magazinul lui Real Madrid

„Da, am găsit numele. Este The Thrill, nickname-ul lui cu care luptă, Fiorul, și fiecare pe linia lui, eu pe partea de femei. (...) Eu am construit toată viața imagini, am construit cumva carieră și am norocul că de data asta nu mai construiesc carieră, el are și ne completăm foarte bine, pentru că eu sunt pe latura asta artistică, Rebecca (n.r. – fiica ei cea mare) pictează, cumva el ne lasă să alegem pe partea de beauty, iar tot ce înseamnă supliment sportiv este partea lui, el știe”, a explicat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan vrea ca Ronald Gavril să lupte în România

În continuare, Anamaria Prodan a spus că are ambiții mari. Își dorește ca Ronald Gavril să lupte în România, tocmai de aceea s-a gândit la o gală specială pentru el. „Cumva am crezut întotdeauna că valorile trebuie să se întoarcă acasă, nu neapărat să locuiască aici, dar să aibă ceva aici și vreau să facem gală, vreau ca el să lupte, să aibă un meci foarte frumos aici și pentru o centură foarte importantă.

Ana Porgras, topless pe plajă la Survivor All Stars » ProTV a difuzat imaginile cu fosta gimnastă fără sutien
SURVIVOR ALL STARS
Ana Porgras, topless pe plajă la Survivor All Stars » ProTV a difuzat imaginile cu fosta gimnastă fără sutien

Am zis că nu vreau ca la Gala Bute, de aceea mă ocup eu, o să o fac privat, nu mă interesează să iau bani de la stat. Vreau ceva frumos și ceva unde românii să nu mai fie priviți ca săracii lumii. Unde să vină Floyd, Roy Jones, nume grele, pentru că ei fiind împreună, cred că ar fi cel mai frumos cadou pentru români. Să faci ceva profi, de calitate”, a mai declarat ea.

VIDEO Anamaria Prodan a bifat o nouă apariție extravagantă! Tratament pentru piele cu aur de 24K

Citește și alte știri mondene: 

Apariție rară a soției lui Mihai Rotaru: cum a fost surprinsă misterioasa parteneră a finanțatorului Universității Craiova

Noua atracție din Giulești » Soția celui mai nou transfer al Rapidului: „Crescută în Slovacia, cu rădăcini bulgare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
danglumetu
danglumetu  •  12 Februarie 2024, 16:22

asta scrieti, astia sinteti! slugarnicia sau interesul material va obliga sa ignorati comentariile dezaprobatoare in totalitate, ca de fiecare data!

VanBasten2000
VanBasten2000  •  12 Februarie 2024, 13:26

Se antreneaza sa-l bata corespunzator pe fostul soare, Reghe.

elgabri
elgabri  •  12 Februarie 2024, 13:26

Daca mergi pe soseaua periferica a capitalei ai nevoie de asa ceva !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close