GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Noua atracție din Giulești » Soția celui mai nou transfer al Rapidului: „Crescută în Slovacia, cu rădăcini bulgare”

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 17:25 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 18:39

Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate transferul mijlocașului Jakub Hromada (27 de ani). Acesta urmează să ajungă în cel mai scurt timp în România, pentru a semna cu Rapid. Alături de el va veni la București și superba lui soție, Terri Hromadová.

Giuleștenii s-au mișcat pe piața transferurilor în această perioadă de mercato. Iar după ce i-au adus în Giulești pe Ermal Krasniqi (CFR Cluj), Borisav Burmaz (Vozdovac), Florent Hasani (KF Tirana), Damjan Djokovic (FCSB) și Marian Aioani (Farul), oficialii din Grant au mai rezolvat o mutare.

+24 FOTO

GSP.RO a scris despre transferul lui Jakub Hromada, fotbalist cotat la 1,3 milioane de euro ce are două titluri de campion în Cehia cu Slavia Praga și trei Cupe ale Cehiei. Alături de el va ajunge la București și superba lui soție, Terri Hromadová.

În descrierea acesteia de pe Instagram se prezintă „Crescută în Slovacia, cu rădăcini bulgare”. Absolventă a Universității Middlesex din Londra, vorbitoare de germană, engleză, bulgară, cehă și slovacă.

+24 FOTO

Jakub Hromada și Terri Hromadová au împreună un copil.

Jakub Hromada, noul transfer al Rapidului, a jucat contra Spaniei și Poloniei la Euro

În actualul sezon, Jakub Hromada a fost folosit în șapte meciuri, dar doar în patru a fost titular. 

Noua atracție din Giulești » Soția celui mai nou transfer al Rapidului: „Crescută în Slovacia, cu rădăcini bulgare”
Jakub Hromada FOTO Imago

În total a bifat doar 230 de minute în campionat. Jakub Hromada are 55 de minute și în trei jocuri din Europa League. A fost pe teren cu Dnipro Dnipropetrovsk, Servette și AS Roma.

În Cehia a mai jucat la Viktoria Plzen, FK Senica, KAC Kosice, Michalovce și KAC Kosice. Înainte de a ajunge în Cehia a evoluat în Italia, la Sampdoria, Pro Vercelli, Juventus U19 și Genoa U19.

Jakub Hromada are meciuri și în echipa națională a Slovaciei, a evoluat inclusiv la Campionatul European din 2020. A jucat 45 de minute cu Spania și 79 cu Polonia!

Citește și:

Cum a apărut Roxana Nemeș pe plajă în Dominicană, înainte de startul Survivor
SURVIVOR
Cum a apărut Roxana Nemeș pe plajă în Dominicană, înainte de startul Survivor
Iuliana Pepene, cea mai sexy prezentatoare de știri din România, se „luptă” cu greutățile în sala de forță
FITNESS
Iuliana Pepene, cea mai sexy prezentatoare de știri din România, se „luptă” cu greutățile în sala de forță

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
Demradulescu
Demradulescu  •  04 Februarie 2024, 01:16

Frați români ,e frumoasă,e apetisantă bulgăroaica,dar sincer l-aș franțuzi pe Marcelică de la Buzău că numele meu este Măgaru și am rangă mare,dacă tot suntem măgari în viziunea lui

steaua.libera
steaua.libera  •  03 Februarie 2024, 12:41

Celor care intra pe articolele astea și fac pe erudiții criticând redactorul pentru ca asta îi e fisa postului, să scrie niște articole de genul, le fac o recomandare: dacă vreți să descurajați apariția lor pe viitor, mai oportun ar fi să nu intrați deloc pe ele, cu atât mai puțin să lăsați și comentarii. Altfel, pe lângă că nu descurajează inițiativa, dau dovadă si de puțină ipocrizie. Intră, își clătesc ochii cu pozele și apoi fac pe lupii moraliști, criticând pe nedrept o redactoare. Să mă ierte cei care sunt în situația asta, printre care și Vardy, fiindcă n-o zic cu răutate

alcomga
alcomga  •  02 Februarie 2024, 18:33

Of,of, Andra!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează