GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

Anamaria Prodan, despre nunta lui Reghecampf: „Vin și eu!” » Atac la Becali: „Face de râs numele lui Dumnezeu”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 21:56 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 22:22

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan e în plină desfășurare, după ce antrenorul de la CSU Craiova a anunțat public că a depus actele de divorț.

Dacă tehnicianul a evitat să mai ofere și alte reacții ulterioare, impresara l-a atacat de mai multe ori, inițial pe conturile de socializare, apoi în cadrul emisiunilor mondene sau prin declarații făcute pentru diferite publicații online.

Anamaria Prodan l-a atacat și pe Becali: „Face de râs numele lui Dumnezeu”

Din acest scandal nu putea lipsi nici Gigi Becali. Finanțatorul FCSB declarase în urmă cu ceva timp că e dispus să îi fie naș lui Laurențiu Reghecampf, dacă antrenorul decide să se însoare după ce divorțează de Anamaria.

„Nașul Gigi Becali? Să mă anunțat când e nunta ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus.

Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate, sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul.”, a spus Anamaria Prodan, potrivit viva.ro.

Dilema momentului în Liga 1 » Ce mai poate Reghecampf fără Anamaria Prodan?
CSU CRAIOVA
Dilema momentului în Liga 1 » Ce mai poate Reghecampf fără Anamaria Prodan?

Anamaria Prodan despre Becali: „Îl umilea pe la TV, îl numea trădător pe Reghecampf”

Mai mult, Anamaria Prodan a arătat că e surprinsă de dorința lui Gigi Becali de a-i fi naș, având în vedere că în urmă cu ceva timp îl umilea pe soțul ei.

„Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen?

Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii….. Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!”, a mai spus impresara.

Adrian Thiess s-a oferit și el să fie naș

Omul de afaceri Adrian Thiess s-a oferit și el să fie naș, dar pentru copilul încă nenăscut al lui Laurențiu Reghecampf și al noii sale iubite, Corina.

„Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special”, a spus Adrian Thiess, potrivit cancan.ro.

Anamaria Prodan a ironizat și declarațiile lui, afirmând că dacă Theiss va fi naș, atunci ea va fi nașa copilului.

Citește mai multe știri despre scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf:

Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț! Anamaria Prodan a izbucnit în râs: „Are așa, niște chestii! Și?!”

Cum se împarte averea: Anamaria Prodan a anunțat câți bani primește Reghecampf la divorț + Mesaj dur pentru antrenorul Craiovei: „Trădătorul e în genunchi”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
notebook
notebook  •  22 Octombrie 2021, 00:14
Postat de Marcel Popa pe 21 Octombrie 2021, 22:37

Odata era bun Gigi.Ana ,Ana.

Și Regheton era cel mai tare antrenor din lume. Eh, cum se schimbă vremurile. :)))

shumi_panco_gool
shumi_panco_gool  •  21 Octombrie 2021, 23:17
Postat de 88gore88 pe 21 Octombrie 2021, 23:02

Ce caractere dezgustatoare.Ana se spargea in figuri umilind chiar si bunul simt iar acum saracuta este o victima.Gigel si Adrian se ofera nasi doar ca sa rada de Ana,...Vine si Ronnie O Sulivan.***...

Nene...asa ceva, am intrat sa ma amuz de aia cu "Face de rusine numele lui Dzeu", dar piesa de rezistenta trebuie sa fie asta cu Ronnie...

88gore88
88gore88  •  21 Octombrie 2021, 23:02

Ce caractere dezgustatoare.Ana se spargea in figuri umilind chiar si bunul simt iar acum saracuta este o victima.Gigel si Adrian se ofera nasi doar ca sa rada de Ana,...Vine si Ronnie O Sulivan.***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close