GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ȘEDINȚĂ FOTO

FOTO&VIDEO Anamaria Prodan, pictorial incendiar: în rochie de mireasă și fără lenjerie intimă

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 14:45

Anamaria Prodan continuă să surprindă pe toată lumea! În urmă februarie, agentul a fost protagonista unei ședințe foto incendiare. A pozat pentru revista Nunta în mai multe rochii de mireasă.

Se știe foarte bine că impresarei îi place să iasă mereu în evidență și să se vorbească despre ea. Tocmai de aceea a acceptat să pozeze provocator. De această dată, soția lui Laurențiu Reghecampf n-a avut nicio emoție la ședința foto și în fața aparatelor de fotografiat.

+14 FOTO

"Am îmbrăcat nu una, ci mai multe rochii de mireasă și am pozat într-un pictorial dedicat mie și familiei mele! Este o provocare onorantă să apar cu un interviu într-o revistă glossy-premium, unica din România în domeniul evenimentelor festive. 

M-am simțit ca într-un film gândit, regizat și realizat de profesioniștii echipei ei! Mi-a fost alături Oana Badea, prietena mea! Am făcut fotografiile, într-un peisaj de vis. Lumea are nevoie de optimism, speranță și iubire", a spus Ana după ce-a terminat ședința foto.

E în izolare la Dubai

Între timp, Anamaria a ajuns la vila din Dubai, din Emiratele Arabe Unite, alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf și doi dintre cei patru copii ai familiei, Luca și Laurențiu jr. Aceasta se va întoarce în România peste cel puțin o lună, atunci când speră ca situația legată de coronavirus să fie rezolvată.

CITEȘTE ȘI:

„Dubai, Dubai, viața ca-n Rai" » Anamaria Prodan își face de cap la piscina vilei de lux și s-a apucat de antrenamente intense

VIDEO + FOTO Anna Lesko, mai hot ca niciodată! S-a îmbrăcat supersexy pentru a găti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
151669229663009
George Cosmin Staicu  •  04 Aprilie 2020, 20:48

Unde ești,Nea Vanea? ***!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sittingbull
sittingbull  •  03 Aprilie 2020, 19:35

P-asta nici molima n-o liniștește, Reghe nici atât! In vremurile astea ce să mai scrieți ș voi...

1566178743642986
Vlad Hartea  •  03 Aprilie 2020, 18:05

Bravo baieti !! Continuati sa ne sfidati !! Acum totul este clar. Nu va pot banui de prostie in insistenta voastra de a publica tot felul de fotografii, sau declaratii, aiuritoare ale individei !! Unica explicatie poate fi aceea ca individa isi plateste aparatiile pentru a-si face publicitate !! Pacat !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close