GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

ANCOM a mai închis un site pentru știrea cu titlul „Se pregătește omorârea pensionarilor în lagăre”

Autoritatea de reglementare a comunicațiilor a soliticat astăzi Ministerului Afacerilor Interne să închidă site-ul ortodoxinfo.ro. +32   FOTO
Autoritatea de reglementare a comunicațiilor a soliticat astăzi Ministerului Afacerilor Interne să închidă site-ul ortodoxinfo.ro.

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 16:51

Autoritatea de reglementare a comunicațiilor a soliticat astăzi Ministerului Afacerilor Interne să închidă site-ul ortodoxinfo.ro. 

ANCOM a luat această hotărâre din cauza știrilor false promovate constant pe site. Apogeul a fost atins cu articolul „Se pregătește omorârea pensionarilor în lagăre de concentrare și exterminare”. Alte fake news-uri abordate vorbeau despre implementarea unor cip-uri de control prin vaccinare.

ANCOM are treabă multă

Autoritatea de reglementare a comunicațiilor a mai închis și ieri două site-uri, romania-veche.ro și justitiarul.ro, pe motivul că au publicat o serie de articole, răspândind informații false cu privire la pandemia de coronavirus.

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

FOTO / Cum a schimbat coronavirsul lumea 

+28 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

Primele efecte devastatoare ale pandemiei de coronavirus în fotbal: „Liga a 3-a refuză să joace, cluburile n-au mai fost bugetate de autorităţile locale, e dezastru”

Sindicatul mondial al fotbaliștilor avertizează: „Efortul crește riscul de îmbolnăvire cu coronavirus!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10206442251877526
Adrian Barbu  •  26 Aprilie 2020, 01:44

Bai “jurnalistii de sport” a lu peste prajit (ca nu sunteti nici “jurnalisti”, nici “de sport”): MAI solicita si ANCOM inchide site-uri!!! Deci, FIX INVERS de cum ati scris voi! Vai de capul si de tastatura voastra

218595129560647
Cristian Paraipan  •  25 Aprilie 2020, 19:21

Mai bine v-ar fi închis pe voi,că și-așa nu prea mai există mult sport printre știrile de tip cancan pe care le publicați.Halal vouă și știrilor voastre de doi bani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează