GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FRANTA

Superba Andrea Salas, soția lui Keylor Navas, „topită” după ultima realizare a portarului! „Ești un mare exemplu pentru noi”

Andrea Salas, soție Keylor Navas, Foto: Instagram
Andrea Salas, soție Keylor Navas, Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2022 12:30 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 14:38

Superba Andrea Salas, soția lui Keylor Navas, a declarat public că e mândră de bărbatul ei. 

Portarul lui PSG nu trece prin cele mai bune momente din carieră, întrucât nu a debutat încă în acest sezon de Ligue 1 și este tot mai aproape de o despărţire de parizieni. 

Cu toate acestea, costaricanul a profitat de această perioadă și a făcut un pas mare în viața academică prin finalizarea masterului în management sportiv în cadrul Institutului Johan Cruyff.

+12 FOTO

Superba Andrea Salas, mândră de soțul ei: „Ești un mare exemplu pentru noi”

Andrea Salas, soția lui Keylor Navas, i-a dedicat câteva cuvinte emoționante, în care s-a arătat extrem de mândră de ceea ce a realizat portarul lui PSG. 

„Astăzi, bărbatul casei a absolvit. Felicitări! Încă o realizare în viața ta. Ești un mare exemplu pentru noi. Sunt mai mult decât mândră de tine”, a scris superba Andrea Salas pe rețelele de socializare.

Keylor Navas şi Andrea Salas sunt căsătoriţi civil din 2009 şi au împreună trei copii, Dani, Mateo și Thiago.

+12 FOTO

Keylor Navas a terminat masterul în management sportiv

Deși nu a putut fi prezent la ceremonia de absolvire, Navas a transmis un mesaj prin intermediul unei videoconferinte, în care le-a mulțumit colegilor și profesorilor: „În primul rând am vrut să-i mulțumesc lui Dumnezeu, apoi tuturor profesorilor și colegilor care au împărțit cu mine acest master. 

A fost destul de complicat! Am profitat de călătoriile dinaintea meciurilor pentru a citi până în zori. Am reușit să învăț foarte multe, cred că este extrem de important pentru noi fotbaliștii, ca să putem ajuta sportul în viitor și sunt foarte, foarte fericit. Credința și sacrificiul, cred că sunt întotdeauna foarte importante, pentru că în final se poate vedea succesul”. 

Masteratul în management sportiv durează aproximativ 13 luni și se adresează persoanelor care au ca obiectiv dezvoltarea abilităților de business în cadrul industriei sportive, potrivit site-ului johancruyffinstitute.com.

Citește și:

Internetul râde de Pique după gafa din Barcelona - Inter » Cele mai tari glume la adresa fundașului

Ibrahimovic a strâns 3,7 milioane de vizualizări în 12 ore pe TikTok!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
666piturca
666piturca  •  13 Octombrie 2022, 15:58
Postat de VanBasten pe 13 Octombrie 2022, 15:10

Ba, baieti, eu zic sa faceti o rubrica speciala "Neveste de fotbalisti", ca vad ca va pasioneaza sotiile lui Icardi, Ramos si acum Navas. Sunteti buni, ce sa mai.

Neveste de fotbalisti SI impresare. Sorry, nu se poate unu fara doi.

VanBasten
VanBasten  •  13 Octombrie 2022, 15:10

Ba, baieti, eu zic sa faceti o rubrica speciala "Neveste de fotbalisti", ca vad ca va pasioneaza sotiile lui Icardi, Ramos si acum Navas. Sunteti buni, ce sa mai.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează