SPORTURI  »  TENIS  »  ÎNTÂMPLARE

Momente șocante în Mexic pentru Andreea Prisăcariu: „A vrut unul să mă ia pe sus, am dat cu pumnul” + I-a pus gând rău unei adversare

Andreea Prisăcariu // foto: Instagram +49   FOTO
Andreea Prisăcariu // foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2021 12:47 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 13:20

Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu (21 de ani, locul 327 WTA) a povestit cum s-a văzut nevoită să se apere, când se afla în Mexic.

Prisăcariu, care speră să ajungă în curând între primele 300 de jucătoare ale lumii, își petrece timpul până la următorul turneu în compania kickboxerului Benjamin Adegbuyi (36 de ani). 

Cei doi se antrenează împreună în sala de forță, Benny învățând-o pe Andreea cum să lovească. Nu cu racheta de tenis, așa cum Andreea este obișnuită, ci cu pumnul. Bineînțeles, nu lipsesc lecțiile de apărare.

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Andreea Prisăcariu: „Am dat cu pumnul la viața mea”

„Se vede că-şi doreşte. Data viitoare o să fiu un pic mai dur”, a spus Benny într-un reportaj AS.ro, cu ocazia căruia Andreea a povestit un moment șocant:

„Am dat şi eu cu pumnul la viaţa mea. Eram în Mexic şi voia unul să mă ia pe sus pe stradă”. Antrenamentele alături de Benny sunt pe placul tinerei sportive: „Mă ajută pe cardio și cu nervii, să fiu mai sigură pe mine. Eu sunt oricum o fire destul de fioroasă”.

Andreea i-a pus gând rău nemțoaicei Stephanie Wagner (26 de ani, 304 WTA), care a învins-o pe 20 mai la turneul ITF de la Platja D'Aro, Spania. Întrebată de Benny ce poză ar vrea să lipească pe sacul de box, Prisăcariu nu a stat pe gânduri: „Ultima tipă care m-a bătut! Nu mi-a plăcut de ea”.

Andreea Prisăcariu, rebela tenisului românesc

Cu ceva timp în urmă, în studioul GSP Live, Andreea a fost chestionată de moderatorul Remus Dinu despre semnificația unora dintre cele peste 20 de tatuaje pe care le are.

Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. 

Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine. 
- Andreea Prisăcariu

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Mai multe știri din tenis: 

Ilie Năstase, la pământ: „Mi-a venit să plâng! Dacă mor la 90 de ani, ce fac?”

Irina Bara și-a aflat adversara din primul tur de la Roland Garros » Înfruntă o jucătoare în formă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
1065808933555529
Andrei Preda  •  30 Mai 2021, 17:51

Cum arata halterofila asta la doar 21 ani ... cica tenismena !

emanuelinho9
emanuelinho9  •  29 Mai 2021, 19:10

daca si *** asta a mai ajuns tenismena...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  29 Mai 2021, 16:57

Mai bine se concentra pe datul cu racheta decat sa dea si cu pumnul, cand alergi dupa doi iepuri nu prinzi nici unul, asa n-a reusit nici in tenis si nici in box... :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează