GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  GIMNASTICA

GALERIE FOTO Andreea Răducan, primele declarații despre intervenția suferită în Turcia: „Important este că am găsit rezolvare acestei probleme”

Andreea Răducan. Foto: Instagram +18   FOTO
Andreea Răducan. Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2023 13:47 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 15:07

Fosta gimnastă de talie mondială, Andreea Răducan, în vârstă de 39 de ani, a suferit la începutul acestui an o intervenție la picior. 

Operația a avut loc în Turcia, iar aceasta a explicat cu ce probleme s-a confruntat în ultimele luni.

+14 FOTO
  • Sursă foto: Instagram @andreearaducanofficial

Andreea Răducan: „Un chist care apăsa pe nervul tibial îmi crea un mare disconfort”

Una dintre dorințele pe care le-am avut anul trecut a fost aceea de a rezolva o problemă de sănătate. Un chist care apăsa pe nervul tibial îmi crea un mare disconfort în zona gleznei. Am așteptat ce-i drept tot anul dar important este că am găsit rezolvare acestei probleme.

La mijlocul lunii Decembrie 2022, (...) am decis să fac această intervenție chirurgicală în cea mai recent deschisă clinică din Istanbul, cu echipa de medici condusă de Prof. Dr. Selami Çakmak și Prof. Dr. Mehmet Ișyar. Știu că una din profesiile pe care nu aș putea să le practic niciodată, este aceea de medic.

Din acest motiv, am multă recunoștință și respect pentru medicii în mâna cărora ne punem viața. Acei medici care își practică meseria cu responsabilitate, profesionalism și pasiune. (...) Mulțumesc întregii echipe. Vă doresc tuturor multă, multă sănătate, iar întâlnirile cu medicii să fie doar pentru control și prevenție”, a fost anunțul făcut de fosta gimnastă, în mediul virtual.

+14 FOTO

Despre Andreea Răducan

Andreea Mădălina Răducan este o fostă gimnastă de talie mondială, autoare, jurnalistă și comentatoare sportivă, medaliată cu aur pe echipe și argint la sărituri, la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, multiplu medaliată cu aur și argint la campionatele mondiale de gimnastică artistică. Din 2017 până în 2020 a fost președinte al Federației Române de Gimnastică.

Andreea Răducan este căsătorită cu Daniel Tandreu și au împreună doi copii, o fetiță și un băiat, care s-a născut în 2019.

Citește și:

Moment stupefiant trăit de un jucător român: „Aveam un coleg băgat în mafie. Au venit geniștii și i-au scos o bombă de 6 kilograme de sub mașină”

De ce a plecat din România fosta iubită a celui mai controversat fotbalist din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gintonic
gintonic  •  10 Martie 2023, 22:49

O mare campioana de talie mondiala, cu mult bun-simt! Sanatate si succes Andreea in tot ceea ce faci de acum inainte!

costeltudor
costeltudor  •  10 Martie 2023, 19:11

Bambina , și PETROF te-ar fi rezolvat și mult mai eftin !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează