GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

Revin restricțiile » Anunț de ultimă oră: ce se întâmplă cu românii care vor să meargă în Italia

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 19:53 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 20:09

Persoanele care merg în Italia din România și Bulgaria vor intra în carantină timp de 14 zile! Anunțul a fost făcut de Roberto Speranza, ministrul Sănătății din Peninsulă.

„Virusul nu este înfrânt şi continuă să circule. Din acest motiv trebuie să fim în continuare precauţi”, a motivat ministrul din Italia decizia.

România a înregistrat în ultimele 24 de ore, pentru a 3-a zi la rând, peste 1.000 de cazuri noi de coronavirus.

Coronavirus în România, 24 iulie:

  • Până astăzi, 24 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 42.394 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
    25.349 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.918 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.
  • În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.119 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.
  • Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 470 de persoane au fost reconfirmate pozitiv
  • 2.150 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat
  • la ATI sunt internați 301 pacienți
  • Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 1.053.656 de teste. Dintre acestea 22.532 au fost efectuate în ultimele 24 de ore

330 noi infectări cu SARS-CoV-2a înregistrat ieri, 23 iulie, Bulgaria, cel mai mare număr de începutul crizei COVID-19 (la fal ca în data de 10 iulie)

Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri despre actualitatea legată de coronavirus:

Explozie de cazuri noi de COVID-19 la CFR Cluj » Cine a fost testat pozitiv

Noi probleme la Craiova » Încă două cazuri de coronavirus + un test neconcludent

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează