GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MEDIA

ASIA EXPRESS. Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3, și premiul de 30.000 de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 23:59

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii celei de-a treia ediții a show-ului Asia Express, format difuzat de Antena 1. Cei doi au pus mâna și pe marele premiu, de 30.000 de euro. 

Sorin Bondea a declarat imediat după ce-a câștigat: „Când am plecat din București spre Manila nu credeam că peste luni de zile voi scrie aceste rânduri. Am plecat cu gândul de a ne bucura pe cât posibil de tot ce o să ni se întâmple acolo. Și așa am făcut. Da, a fost greu, înfiorător de greu. Ne-au lăsat uneori și nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lăsat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce trăiești o dată în viață”.

Fodor și Bontea au câștigat 30.000 de euro!

Din clasa întâi, de când am luat premiul al doilea, nu am mai câștigat nimic…până acum! E al naibii de frumos să iei premiul întâi la orice vârstă, în orice. Dar experiența asta a fost mai mult decât poți să descrii în cuvinte! Mulțumesc, echipei Asia Express că m-ați făcut să accept aventura vieții mele!?”, a spus Răzvan Fodor.

"Am câștigat un prieten pe viață, baiatu meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă" 
Sorin Bontea

ȘTIREA INIȚIALĂ 16 aprilie
Numele marilor câștigători, nume pe care telespectatorii le vor afla abia miercuri seară, atunci când are loc ultimul episod al emisiunii concurs, a fost dezvăluit de revista Unica.

Săptămâna aceasta, chiar în ziua de Paște, Asia Express dă startul etapei finale. Răzvan Fodor + Sorin Bontea, Speak + Stefania și Adda + Cătălin erau cele trei echipe care luptă pentru a ajunge în Taipei, în marea finală. Unica a aflat că Fodor și Bontea s-au impus. 

+27 FOTO

Ieri, în semifinale, Alex Abagiu și Radu au fost eliminați. Pe o ploaie torențială care nu s-a oprit nici măcar un minut, frig și vânt puternic, trei echipe au luptat pentru un loc în etapa finală.

Misiunile dificile combinate cu condițiile meteorologice au transformat cursa într-o adevărată demonstrație de anduranță. Alex și Radu, în ciuda eforturilor depuse, au ajuns însă pe locul trei.

Cine a participat la această ediție de Asia Express

  • Sorin Bontea și Răzvan Fodor
  • Speak și Ștefania, iubita lui 
  • Nico și Alexandra, fiica ei
  • Adda și Cătălin, soțul ei 
  • Florin Ristei și Dan, fratele său 
  • Maria Buză și Lia Bugnar
  •  Alina Ceușan și Carmen Grebenișan 
  • Alex Abagiu și Radu, prietenul său cel mai bun 
  • Alex Velea și Mario Fresh

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

CITEȘTE ȘI:

GALERIE FOTO. Georgina Rodriguez, senzațională în izolare » Iubita lui Ronaldo s-a pozat doar în sutien

Povești fabuloase ale lui Serghei Mizil » Beții cu Cornel Dinu, Adi Mutu, Gino Iorgulescu și petreceri cu femei: „Hagi trecea pe lângă noi și se ducea să doarmă”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează