GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DIVERSE

GALERIE FOTO Apariție incendiară în bazinul olimpic » Aza Gabriela a încins atmosfera înainte de startul unui nou show TV

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2022 10:53 / Actualizat luni, 01 august 2022 11:48

Aza Gabriela, fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu și una dintre cele mai cunoscute voci din industria muzicală din România, va participa la ediția din acest an a noului sezon „Splash! Vedete la apă”, emisiune difuzată de Antena 1.

Aza a început deja filmările la bazinul de la Bacău, iar imaginile cu ea în costum de baie au strâns sute de comentarii. Misiunea e una dificilă! Aza trebuie să-și învingă emoțiile și temerile și să încerce sărituri spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău.

Aza Gabriela
Aza Gabriela
Aza Gabriela
+41 FOTO

Aza are 23 de ani și este născută în Călărași, iar pe lângă calitățile excepționale în domeniul muzical, ea a apărut în lumina reflectoarelor după o relație de câțiva ani cu fotbalistul Dragoș Nedelcu. Dar se pare că despărțirea îi priește de minune, având zeci de cântări și concerte, dar și apariții în emisiuni de televiziune.

Gabriela Amzaru pe numele ei real, Aza a fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar până să intre în industria muzicală a făcut timp de 5 ani atletism.

Și chiar dacă are un program încărcat, Aza reușește să se mențină în formă: „Mă țin de programul pe care-l am și reușesc să fiu de trei ori pe săptămână în sala de sport”.

Aza Gabriela
Aza Gabriela
Aza Gabriela
+41 FOTO

Premiera la „Splash! Vedete la apă”, pe 11 august

Cel de-al cincilea sezon al emisiune vine cu o mulţime de surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc în valoare de 10.000 de lei.

„Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii” se arată în comunicatul Antenei.

Emisiunea are loc joi şi vineri, de la 20:30 şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00.

Citește și:

Șoc în Spania! Shakira primește o lovitură dură, după despărțirea de Pique: riscă 8 ani de închisoare!
SITUAȚIE
Șoc în Spania! Shakira primește o lovitură dură, după despărțirea de Pique: riscă 8 ani de închisoare!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
inshallah
inshallah  •  01 August 2022, 14:46

Gretos

tororosso
tororosso  •  01 August 2022, 14:18

***. Când vom vedea o imagine cu o fată naturală și nu o gonflabilă plină cu botox , silicoane și alte tencuieli amețitor de hidoase ? Sunt rare și nu au chemare la tineretul debusolat . Dorim o poză cu o „transformată ”de40/45 de ani .Va fi decernat un Oskar ca cel mai tare film horror .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

varanga53
varanga53  •  01 August 2022, 12:40

Care-i legatura botoxatei cu sportul ? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează