GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SITUAȚIE

Șoc în Spania! Shakira primește o lovitură dură, după despărțirea de Pique: riscă 8 ani de închisoare!

Shakira riscă 8 ani de închisoare / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Shakira riscă 8 ani de închisoare / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 16:40 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 16:44

Shakira, celebra cântăreață de origine columbiană, traverseză cea mai tumultoasă perioadă a vieții sale. După divorțul de Pique, ea e acuzată acum că ar fi fraudat statul spaniol cu 14,5 milioane de euro, ceea ce reprezintă impozite neachitate din perioada 2012-2014.

Concret, Shakira ar fi acuzată că a mințit că ar locui în străinătate și că ar fi folosit o serie de companii offshore pentru a nu plăti taxe către statul spaniol. Procurorii spanioli cer o pedeapsă de opt ani și două luni de închisoare, scriu cei de la El Pais, citați de Libertatea.

Shakira primește o lovitură dură, după despărțirea de Pique: riscă 8 ani de închisoare!

În timp ce artista de 45 de ani își susține nevinovăția, în rechizitoriul procurorilor e prezentat modul în care Shakira ar fi fentat plata a 14,5 milioane de euro din impozitele datorate statului spaniol.

Conform legilor în vigoare din Spania, persoanele care au locuit în țară timp de mai mult de 183 de zile într-un an sunt nevoite să plătească impozite către statul spaniol pentru veniturile obținut. Inspectorii fiscali au supervizat-o pe Shakira și au ajuns la concluzia că artissta a petrecut 242 de zile în Spania în 2012, 212 zile în 2013 și 243 de zile în 2014.

Shakira și Pique nu mai formează un cuplu

După 12 ani împreună, Gerard Piqué și Shakira s-au despărțit cu scandal. Fundașul Barcelonei, 35 de ani, a înșelat-o pe faimoasa cântăreață columbiană (45), care a intentat divorț. Tot la tribunal se va decide și unde vor rămâne cei doi copii, Milan și Sasha. Fotbalistul vrea ca ei să crească în Catalunya, ea dorește să se mute cu ei la Miami, unde trăiesc și părinții săi

Citește și alte știri de actualitate:

GALERIE FOTO Ofertă „obraznică”! Cum plănuiește o fostă a amantă a lui Cristiano Ronaldo să cumpere o echipă de fotbal

Pogba, lovit de ghinion » Francezul riscă să rateze participarea la Campionatul Mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
tipsy
tipsy  •  01 August 2022, 17:32

Nu e diferit absolut deloc fata de cum si aia care au zeci de mii de euro ar mai ciuguli o mie - doua (ca si aia au necesitatile de baza asigurate). Poate fi si o chestie de principiu, ce *** i-a dat statul spaniol Shakirei de 15 milioane de euro?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blackbeauty1
blackbeauty1  •  29 Iulie 2022, 17:43
Postat de Joe2022 pe 29 Iulie 2022, 17:28

Eu nu îi înțeleg pastia care au sute de milioane de euro dar tot vor să mai păcălească și să mai ciugulească câteva milioane.

pai cand iei cu suspendare in spania cum au luat messi si ronaldo,chiar merita sa risti. ce fac ei este gandire de bogati. daca,castig 10 milioane de euro,de ce sa dau 3 milioane la stat? mai bine imi iau un yacht de banii aia.

Joe2022
Joe2022  •  29 Iulie 2022, 17:28

Eu nu îi înțeleg pastia care au sute de milioane de euro dar tot vor să mai păcălească și să mai ciugulească câteva milioane.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează