GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CONCURS

Bănel Nicoliță a câștigat finala „Splash! Vedete la apă” » A uimit juriul cu săritura sa

Bănel Nicoliță a câștigat „Splash! Vedete la apă”
Bănel Nicoliță a câștigat „Splash! Vedete la apă”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 17:03 / Actualizat luni, 15 august 2022 17:46

Bănel Nicoliță (37 de ani), fostul fotbalist de la FCSB, a câștigat ediția din această săptămână a emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de pe Antena 1. 

Bănel a triumfat în cadrul celei de-a patra ediții „Splash! Vedete la apă!”. În emisiunea în care 6 vedete se întrec în sărituri spectaculoase în apă, fostul fotbalist a fost cel care a câștigat marele premiu de 10.000 de lei. 

Acesta i-a avut ca adversari pe Jazzy Jo, Vica Blochina, Maria Constantin, Juno și Nick Casciaro. Bănel a ales să sară de la 5 metri. Aflat în șezut cu spatele la bazin, acesta a plonjat spectaculos în apă, lâsând juriul mască. 

Clara Gherase i-a dat nota 8, comediantul Cosmin Natanticu 10, coregraful Nea Mărin 10, iar designerul de modă Iulia Albu i-a acordat nota secretă 10, propulsându-l pe Bănel pe prima poziție. 

N-am crezut o secundă că pot să câștig «Splash! Vedete la apă». Vreau să mulțumesc antrenorilor, Bogdănel și lui Cătălin, care au fost lângă mine… colegilor mei, care au stat tot timpul cu mine și m-au încurajat, publicului ăsta minunat și celor care ne urmăresc. Vă mulțumesc din toată inima!

- Bănel Nicoliță, potrivit a1.ro

„Splash! Vedete la apă”, la al cincilea sezon

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii vine cu o mulţime de surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc în valoare de 10.000 de lei.

„Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii”, se arată în comunicatul Antenei.

VIDEO Bănel Nicoliță și regretul carierei! ”Impresarul mi-a distrus cariera. Am crezut maxim în el și m-a ruinat. Un zdrențoi”

Citește și: 

„Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta!
MEDIA
„Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta!" » Femeia care s-a iubit cu Dănciulescu și Tibi Bălan, contract spectaculos la TV
Apariție incendiară în bazinul olimpic » Aza Gabriela a încins atmosfera înainte de startul unui nou show TV
DIVERSE
Apariție incendiară în bazinul olimpic » Aza Gabriela a încins atmosfera înainte de startul unui nou show TV

Playtech: ȘOC! Șeful băncii austriece care deține BCR România, mesaj pentru politicienii români! HALUCINANT ce a spus


Comentarii (2)
gojgaru
gojgaru  •  15 August 2022, 21:07

Io i-as da Vicai orcand premiul cel mare !

dobrin
dobrin  •  15 August 2022, 17:59

E o stire haioasa din mai multe puncte de vedere... dar ce legatura are cu sportul?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează