GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

Cine este femeia care a fost surprinsă în compania lui Bănel Nicoliță în club » Fostul fotbalist are o relație de 3 ani: „Eu îmi asum orice”

Bănel Nicoliță, surprins alături de o domnișoară misterioasă. Foto: Raed Krishan (GSP)
Bănel Nicoliță, surprins alături de o domnișoară misterioasă. Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 12:52 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 13:08

În urmă cu trei ani, Bănel Nicoliță și mama fetelor sale au divorțat, iar de atunci, fostul fotbalist este implicat într-o nouă relație. Acesta a fost discret și a evitat să dea detalii despre femeia din viața lui. Însă, acum, după ce a fost surprins alături de o domnișoară misterioasă în club, acesta a încercat să lămurească situația.

Bănel Nicoliță a oferit detalii despre relația pe care o are în prezent, însă a oferit și primele declarații despre situația în care a fost surprins.

Bănel Nicoliță are o relație de 3 ani: „Eu îmi asum orice”

În urmă cu aproximativ trei ani, Bănel Nicoliță și soția sa au decis să meargă pe drumuri separate și au divorțat. După finalizarea divorțului, cei doi au mai păstrat legătura strict amical de dragul celor două fetițe, pe care le au împreună.

,,Pe iubita mea nu a deranjat-o articolul pentru că o știe pe amica mea (n.r.- alături de care a apărut în fotografii). Eu îmi asum orice, până la urmă toți greșim în viață. Sunt cu iubita mea de trei ani. Avem o relație foarte frumoasă, dar ea nu vrea să apară public. 

Eu îi păstrez intimitatea dacă ea își dorește. Deci nu este nimic adevărat că aș avea ceva mai mult decât o prietenie cu acea fată. Iubita mea era în club, eu trebuia să mă ocup de toți. Aveam masă la un club”, a mai spus Bănel Nicoliță.

Cine este femeia care a fost surprinsă în compania lui Bănel Nicoliță în club » Fostul fotbalist are o relație de 3 ani: „Eu îmi asum orice”
Bănel Nicoliță și fosta soție

Cine este femeia care a fost surprinsă în compania lui Bănel Nicoliță în club

,,Domnișoara cu care am fost surprins este ca sora mea. Ne cunoaștem de 20 de ani. Este prietenă și cu iubita mea, iubită cu care am fost la mare. Nu eram doar eu cu ea și nici apropieri față de ea nu au fost. Am copii acasă și nu este în regulă.

Eu îmi asum orice articol în care sunt declarațiile mele. Nu înțeleg de ce nu s-au informat mai bine, că m-ar fi văzut și cu iubita mea pentru că ea era în club. Ar fi putut (n.r. paparazzi) să mă surprindă alături de ea”, a mai spus Bănel Nicoliță pentru fanatik.ro

Citește și:

Anamaria Prodan a pozat goală la 50 de ani: „Mi-am planificat de când mă știu fiecare pas”

Gică Hagi, susținut de frumusețile locale la meciul cu Sheriff: „E dotată cumsecade!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează