GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Iubita lui Adrian Petre și alte două foste Miss fac voluntariat și lobby pentru cadrele medicale, în lupta cu COVID-19

Bianca Tirsin +35   FOTO
Bianca Tirsin

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 19:13

Bianca Tirsin, iubita lui Adrian Petre, se face remarcată și în perioada pandemiei de coronavirus, fiind una dintre fostele Miss care se implică în voluntariat și face lobby pentru cadrele medicale. 

Bianca se implică în acțiunile organizației „Cetatea voluntarilor” din Arad, orașul ei natal, în care s-au consemnat peste 500 de cazuri de Coronavirus. „Momentan, fiind autoizolată la domiciliu în Bucureşti, nu pot să fiu aproape de ei, aşa că îi ajut prin intermediul online-ului", a spus iubita lui Adrian Petre pentru agerpres.ro.

Ea are un mesaj și pentru ceilalți români: „Vă încurajez cu drag să staţi acasă, să aveţi grijă de cei vârstnici, de copii, de toţi cei care trec prin această perioadă foarte dificilă. Dar, dacă gândim pozitiv, eu cred cu toată tăria că vom trece peste această perioadă. Trebuie doar să avem grijă de noi, să ne protejăm şi să stăm cât mai mult în casă". 

Pe lângă Bianca Tirsin, în acțiuni de voluntariat și sprijin pentru medici s-au mai implicat Anna Michela Ciornea (Miss Intercontinental România 2019) și Bianca Păduraru (Miss Globe România 2013 și Miss Tourism Global 2018).

Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
+31 FOTO

FOTO: Instagram Bianca Tirsin

Romina Neacșu pozează INCENDIAR și e cea mai sexy antrenoare de fitness din România

Citește și alte știri despre Coronavirus:

Klaus Iohannis despre măsurile restrictive: sport fără spectatori + „Nu ne vom putea întâlni decât câte trei”

Numărul de îmbolnăviri a crescut din nou în Germania, după ridicarea restricțiilor

Haos în Spania » Copiii au ieșit pe străzi, dar nu s-a mai respectat nicio regulă: „Repetăm greșelile. Responsabilitate zero"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  28 Aprilie 2020, 22:01

Lasati drku prostiile si puneti poze goale cu luptatoarele astea...

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  28 Aprilie 2020, 20:07

Cum ii ajuta ba frate online?...

tgbre
tgbre  •  28 Aprilie 2020, 19:56

astea trei stiu ce e ala un virus???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează