GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  BARAJ

FOTO Miss Universe România 2020 e îndrăgostită de fotbal » Cum a apărut la barajul de menținere/promovare în Liga 1

La meciul UTA Arad - Gloria Buzău, scor 5-1, și-a făcut apariția și Miss Universe 2020. În tribune, Bianca Tirsin, fosta iubită a lui Adrian Petre care în februarie a fost pus pe liber de Levadiakos, a atras toate privirile. +15   FOTO
La meciul UTA Arad - Gloria Buzău, scor 5-1, și-a făcut apariția și Miss Universe 2020. În tribune, Bianca Tirsin, fosta iubită a lui Adrian Petre care în februarie a fost pus pe liber de Levadiakos, a atras toate privirile.

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 12:57 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 13:59

La meciul UTA Arad - Gloria Buzău, scor 5-1, și-a făcut apariția și Miss Universe 2020. În tribune, Bianca Tirsin, fosta iubită a lui Adrian Petre care în februarie a fost pus pe liber de Levadiakos, a atras toate privirile.

Pe contul ei de Instagram, unde e urmărită de peste 74.000 de fani, Bianca Tirsin a postat mai multe fotografii de la meci. Miss Universe 2020 a urmărit partida din tribune, alături de o bună prietenă, dar și de mama ei.

Fotomodelul, care a avut o relație de 7 ani cu fotbalistul Adrian Petre, a îmbrăcat tricoul ei personalizat cu UTA Arad, echipa pe care a și susținut-o la partida de ieri. Se pare că le-a purtat noroc fotbaliștilor, căci aceștia și-au învins adversarii.

+11 FOTO

Bianca Tirsin a susținut-o pe UTA la barajul cu Gloria Buzău

Cu părul lung prins în multe codițe, purtând un machiaj discret, dar de efect, Bianca Tirsin a fost numai un zâmbet la meci. A atras privirile tuturor pe stadion, dar și pe Instagram, acolo unde fanii au reacționat când au văzut ipostazele cu ea de la meci.

„O suporteră adevărată cel mai bine îi stă pe stadion, ești superbă din toate punctele de vedere. ❤️🔥Frumoasă!”, au complimentat-o urmăritorii pe fosta lui Adrian Petre, fotbalistul care a jucat acum câțiva ani la UTA Arad.

L-a părăsit pe Adrian Petre

Bianca Tirsin (25 ani) l-ar fi părăsit pe jucătorul de fotbal, după ce acesta a rămas fără echipă în februarie. Fosta iubită a lui Adrian Petre a fost câștigătoare a Miss International România în 2018 și Miss Universe România în 2020, iar de atunci a tot fost în lumina reflectoarelor.

Fotbalistul era într-o relație cu Bianca Tirsin de 7 ani, amândoi fiind din Arad. Relația lor a fost atât de închegată încât au decis să își deschidă o afacere împreună. În orașul natal, Adrian Petre și fosta Miss Universe România și-au deschis o pizzerie.

„Există pizza Bianca, chiar am conceput-o înainte să începem toată ideea aceasta de restaurant. Eu îmi doresc foarte mult să joace și să avanseze în carieră și oriunde e bine pentru el va fi bine și pentru mine”, spunea Bianca Tirsin, în urmă cu doi ani. Modelul nu a mai postat nimic în ultimele luni cu Adrian Petre, deși obișnuia să facă acest lucru destul de des.

Bianca Tirsin îl lua cu ea pe sportiv la ședințe foto, apoi se mândrea cu el pe rețelele de socializare. Mai mult, ei nu se mai urmăresc pe Instagram, iar fotbalistul a șters toate fotografiile cu fosta Miss Universe România. Fosta iubită a atacantului este acum în centrul atenției și se bucură de contracte de imagine destul de mari.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
superdaniel72
superdaniel72  •  05 Iunie 2023, 14:26

Ma spart. Sa spuna totii, care ar fi auzit de ea pina acum, daca nu avea ceva comun cu slabistul-ratangiul numit fotbalist!

paolo16
paolo16  •  05 Iunie 2023, 14:07

Huo!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează