FOTBAL  »  Superliga  »  COVID-19

VIITORUL. Gică Hagi a cedat în direct: „Se dau 10-15 milioane de euro pentru flori, care se ofilesc după o lună. Nu e posibil!” + soluția extremă pentru Liga 1

Articol de , , - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 11:30

Managerul Viitorului spune că el ar închide acest sezon de Liga 1 prin îngheţarea actualului clasament şi respinge vehement ideea disputării partidelor cu porţile închise: "Ce e asta? Comedie, miuţă pe stradă?"

Hagi nu e deloc convins că va mai fi timp pentru ca Liga 1 să-și dispute toate etapele rămase din acest sezon.

Intrat prin Skype la Telekom Sport, antrenorul-manager de la Viitorul și-a spus răspicat părerea despre cum ar trebui încheiat campionatul: "Eu cred că trebuie să ne gândim la sezonul viitor, nu la acesta! Avem în faţă un pericol major, iar acum principalul obiectiv e sănătatea oamenilor, nu fotbalul. Tot vrem să facem 18 sau 16 echipe, așa că hai să păstrăm clasamentul de acum, să vină şi cele din B şi să mărim campionatul! Aşa cum Liverpool e campioană în Anglia, fiindcă e pe primul loc, aşa să se procedeze şi la noi!".

"Fără public, fotbalul e degeaba"

Hagi este vehement și când vine vorba despre reluarea Ligii 1 cu disputarea mai multor meciuri cu tribune închise, pentru a nu fi expuși spectatorii: "Vorbiţi serios? Fotbalul nu poate exista fără spectatori, devine comedie dacă îl jucăm singuri. La fotbal e ca la teatru, jucătorii şi actorii se duc acolo pentru public! Altfel e degeaba. 

Deja e comedie mare dacă se ia în serios aşa ceva, repet, fotbalul fără spectatori devine miuţă pe stradă. În plus, cum să jucăm până nu învingem acest virus? Ce facem dacă e pozitiv un jucător, nu mai jucăm meciul, anulăm apoi şi restul jocurilor? Auzisem pe cineva care zicea să stăm în carantină la hotel, să se antreneze echipele cu câte 4-5 jucători şi să nu se apropie la mai mult de 1-2 metri. Haideţi că deja e comedie totală şi mă opresc, nu mai are rost să discutăm!". 

"Nici nu știu de când n-am mai stat atâta vreme acasă cu soția și cu copiii. Dar e o perioadă de care chiar aveam nevoie, eram obosit, iar acum mă liniştesc, mă aşez, îmi limpezesc gândurile, îmi pun ideile în ordine"
Gică Hagi

De ce a micșorat salariile la Academie

Hagi a confirmat că a decis diminuarea tuturor contractelor de la Viitorul, "fiindcă e criză şi va fi criză mondială. Tot ce până acum avea o valoare după această pandemie va fi la jumătate. Totul, indiferent de nume, de marcă, de brand, orice, orice!". Regele a specificat însă că "nu au fost afectați oamenii de la academie care au salariu minim, de 500 de euro. Ei vor rămâne cu acelaşi câştig, acolo n-am umblat", după care a dezvăluit că atât câştigă şi el: "Eu am cel mai mic salariu din club, 500 de euro pe lună, vă arăt şi statele dacă nu credeţi".

"Cred că am pus două kilograme pe mine în săptămânile astea. Dar nu eu sunt bucătarul, ci Ianis. Se pricepe, face cam de toate. Mie îmi place să spăl vasele, acolo m-am băgat"
Gică Hagi

"Bani pentru flori sunt, dar pentru stadioane nu?"

Hagi a reluat discursul referitor la lipsa de implicare a statului în sportul românesc: "Eu nu înţeleg ceva, cum de o primărie reşedinţă de judeţ nu e în stare să modernizeze un stadion sau chiar să construiască unul nou? Cum? Văd că se dau 10-15 milioane de euro pentru flori, care se ofilesc după o lună, dar pentru un stadion nu se găsesc. Mai văd că iarna se alocă 15-20 de milioane de euro pentru curăţarea străzilor, deşi nu mai circulă maşini, dar pentru o arenă nu se găsesc. Nu e posibil, domnilor! Plus că, din ceea ce ştiu eu, o primărie poate face credite pe 30 de ani. Ea nu poate da faliment niciodată. Da, poate fi gestionată prost, dar în faliment nu poate intra!".

+45 FOTO

Ironizat de Andone şi Popescu

În precedentele două weekend-uri, TVR a redifuzat câteva meciuri fabuloase ale naţionalei României de la Campionatul Mondial din Italia, cu URSS, Camerun, Argentina şi Irlanda. Hagi le-a urmărit, aşa cum au făcut şi majoritatea foştilor lui colegi, iar doi dintre aceştia l-au tachinat: 

"Andone mi-a zis să mai şi pasez, că trag numai la poartă, iar Gică Popescu mi-a dat telefon şi mi-a spus că dacă aş fi fost antrenorul României '90 nu m-aş fi băgat să joc că ţin mingea prea mult". TVR va continua şi în acest weekend, cu partide de la Mondialul din SUA 1994. (DETALII AICI)

Conexiunile lui Marcel Vela cu fotbalul: o promovare istorică, clinciuri cu arbitrii, țeapă cu un antrenor controversat

CITEȘTE ȘI:

GALERIE FOTO INCENDIARĂ. Ana Baniciu are un trup de invidiat » E închisă singură în casă și face sport în izolare!

EXCLUSIV Dan Puric face o analiză dură pentru GSP: „Prefer să am dreptate singur decât să mă înșel cu mii de dobitoci!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
gigelos
gigelos  •  12 Aprilie 2020, 16:22

Pe prostu asta de Hagi nu-l interesa politica , zicea ca nici nu voteaza .Prostule esti un prost .Acum prostu face pa desteptu .Tot un prost periculos e

1177177172317584
Christian Ciuca  •  12 Aprilie 2020, 09:34

are dreptate Gicuta, cine e pe primu loc sa fie declarat campion, nu retrogradeaza nimeni si trecem la 18 echipe ca inainte, sa terminam cu formula asta aiurea playoff/playout odata pentru totdeauna.

sandi
sandi  •  11 Aprilie 2020, 21:26

Chiar trebuie sa dispara Hagi ca sa il pretuiti. Omul asta isi spune durerea, culmea e ca e si duterea noastra numai ca voi nu scrieti de ea. Omul nu a cedat, a avut curaj sa spuna lucrurilor pe nume. Sa spuna ca nu se mai poate asa si voi care ar trebui sa fiti aparatorii sociatatii va ocupati cu altceva. Cand a sa intelegeti ca fotbalul asta un fenomen social si ca fara suporteri nu exista. Numai cu presa de 2 lei si televiziuni de 10 lei el ny exista. El exista ca munceste Hagi, Petrescu, Pancu, Bratu, Pustai, jucatorii, conducatorii si toti copii de la centrele de copii care mai exista. Daca nu ne trezim noi ne va trezi planeta cu alte ocazii, o sa ne revenim dupa virusul asta blestemat dar ce e mai greu ne asteapta. Daca nu avem planuri aa fim mai puternici ca natiune vom disparea. I cepeti sa promovati valorile ai lasati vrajala. Aveti copii, ganditi va la ei.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează