GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Dan Puric face o analiză dură pentru GSP: „Prefer să am dreptate singur decât să mă înșel cu mii de dobitoci!”

Dan Puric, unul dintre cei mai cunoscuți actori, eseiști și regizori din România, a fost invitat la
Dan Puric, unul dintre cei mai cunoscuți actori, eseiști și regizori din România, a fost invitat la "Prietenii lui Ovidiu", emisiune difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 10:00

Dan Puric, unul dintre cei mai cunoscuți actori, eseiști și regizori din România, a fost invitat la "Prietenii lui Ovidiu", emisiune difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

Maestrul Dan Puric știe de ce telespectatorii români preferă să se uite la filme cu Jean Constantin, Puiu Călinescu și Amza Pellea și povestește momente geniale pe care le-a petrecut în carieră alături de Dem Rădulescu și Radu Beligan

- Domnule Puric, neapărat vreau să vorbim și despre teatru. Ați fost elevul lui Dem Rădulescu!
- Doamne... Era o minune! "Bibanul" zicea când dădea de idioți: "Dragă, Puric. N-are niciun nonsens să mai vorbim". Cine vorbește domnule de Dem Rădulescu niște neica nimeni? Eu l-am avut profesor. Era un geniu, uriaș, uriaș, uriaș! Țăranul ăla de la Vâlcea s-a născut cu geniul comediei în nas!

- Dar... 
- Și el a făcut box pentru că era de o vitalitate extraordinară. Avea un principiu de pedagogie genial: "Dragă Puric, eu nu învăț privighetoarea să cânte. Eu îi aranjez aripile!". Improviza fantastic, el devenea prieten cu tine, chiar dacă avea o severitate când trebuia. Îmi iubea libertatea! Aveam tot felul de regizori, vai de capul lor și le zicea: "Pe Puric lăsați-l în pace că se regizează singur!". Era o vorbă: "Prefer să am dreptate singur decât să mă înșel cu mii de dobitoci!".

- El era un actor de geniu, domnule Puric. 
- Opinia publică îi privea pe Dem Rădulescu, pe Puiu Călinescu ca pe mari actori. Sunt și alți oameni. Am luat odată un taxi de la Național. Mi-a zis: "Să moară mama, lucrezi aici?". "Da!". "Ești mașinist, nu?". "Da, lucrez în corpul tehnic". Aia e lumea... Și la șoferii de taxi găsești dobitoci, dar și oameni de o inteligență extraordinară. Mi-a zis unu': "Domnu' Dănuț, știți care e cea mai mare viteză acum?". "Nu!". "Viteza degradării umane!".

- Voiam să vă întreb... 
- Domnule Ovidiu, n-ați văzut că toată lumea se uită la BD-uri? La munte și la mare... Pentru că în cinematografia modernă n-ai la ce să te uiți. Ăștia sunt săracii cu handicap! Erau mari toți! Cotescu, Amza Pellea, Jean Constantin... Erau mari! Era o vorbă domnule, pe axul valoric vertical sunt oamenii talentați, foarte talentați și geniile. Când ai de-a face cu ăia buni e pe orizontală, pentru că n-ai cum să-i urci pe unii și pe alții.

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV // VIDEO Moment colosal la "Prietenii lui Ovidiu". Dan Puric îl imită senzațional pe regretatul Radu Beligan: "Ești genial! Ești nemaipomenit!"

EXCLUSIV. Semnal de alarmă tras de Dan Puric: "E crimă națională! Am înțeles și la nivel de președinte... Știe băiatul ăsta ce face?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
215080246574564
Sica Mandolina  •  12 Aprilie 2020, 09:10

Din comentariile de aici rezulta clar ce rasa de *** suntem. Nimeni nu a analizat cultura acestui om si vad ca va deranjeaza mult ca este religios si patriot. Se pare ca românului astăzi nu.i plac deloc aceste două calități. Ne meritam soarta pur si simplu!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  11 Aprilie 2020, 13:38

Un tip blazat, plin de el sa-i egocentrist...Mai nou se vede nationalist, mare patriot si religios de seama...Iubit de Antene si olteni dar urat in breasla

mioriticul
mioriticul  •  11 Aprilie 2020, 11:39
Postat de dubluv pe 11 Aprilie 2020, 10:42

Prea prost si prea plictisitor Dan Puric... zero actor, zero regizior... zero, zero... lasati-ne in pace cu el.

Da, dar prieten bolșevic a tovarășului direftor

Vezi toate comentariile (6)
Comentează