FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a enervat pe propriii fotbaliști: „Sunt sătul. Și așa unii au luat bani degeaba de la FCSB”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 21:03

Gazeta Sporturilor a scris în exclusivitate despre procesele care îl așteaptă pe Gigi Becali după terminarea stării de urgență din România. Patronul celor de la FCSB a reacționat vehement.

Gigi Becali spune că până în acest moment niciun fotbalist nu a dat clubul în judecată și îi avertizează pe Adi Popa, Cristi Bălgrădean sau Harlem Gnohere că nu au nicio șansă în eventualitatea unui eventual proces. 

Gigi Becali: „Unii au luat bani degeaba la FCSB”

„Am văzut că tot felul de avocați vorbesc că Becali a făcut și a dres, dar îi învață aiurea pe jucători. La mine în casă și în uzină nu îmi dă nimeni sfaturi cum să îmi gestionez afacerea. Nu primesc niciun ban de la cineva și sunt sătul de sfaturi de la televizor.

Dacă eu am ajuns la concluzia că jucătorii ăia nu mă mai pot ajuta și ei nu își mai pot face treaba bine în uzina mea, atunci îi trimit în șomaj tehnic. Ce vreți să fac cu muncitorii care nu își mai pot face munca bine? Am aplicat legea. Și așa unii dintre ei au luat banii degeaba pe la FCSB, dar asta este altă poveste.

Până acum nu am primit nicio chemare în judecată de la niciun jucător. Dar nu mai sunt prost să le dau 20.000 de euro pe lună la unii dintre ei în plină pandemie, iar ei să nu mă mai ajute cu nimic. În vară oricum terminau contractele cu noi”, a declarat Gigi Becali conform Prosport. 

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

FOTO / Cum arată Bucureștiul pe timp de coronavirus

+45 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Fanii au decis: ECHIPA DECENIULUI din Liga 1 » FCSB domină autoritar primul „11”

EXCLUSIV Planul Poloniei, țară cu o situație similară cu a României » Pawel Golanski explică: „Primul meci e pe 27 mai”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
grozadaniel
grozadaniel  •  26 Aprilie 2020, 10:39

Art. XV alin. (3): Suplimentar faţă de indemnizaţia prevăzută la alin. (2), structura sportivă şi persoanele prevăzute la art. 67^1 alin. (1) lit. a)-c) din Legea nr. 69/2000 (adică a) sportivi; b) antrenori; c) medici, asistenţi medicali, maseuri, kinetoterapeuţi, cercetători), ... au posibilitatea de a negocia şi stabili de comun acord plata de alte indemnizaţii compensatorii acordate de structura sportivă care să compenseze diminuarea contraprestaţiei financiare.

grozadaniel
grozadaniel  •  26 Aprilie 2020, 10:36

Ca sa se înțeleagă mai bine, postez textul prevederilor legale care au stat la baza opririi activității fotbalistice și acordării somajului tehnic: Ordonanţă Militară nr. 1/17.03.2020 Art. 2 alin. (1): Se suspendă toate activităţile ... sportive ... realizate în spaţii închise. Art. 3 alin. (1): Se interzice organizarea şi desfăşurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane, în spaţii deschise. Ordonanţă Militară nr. 3/24 martie 2020 Art. 1 lit. e) ... excluderea oricăror activităţi sportive de echipă ... OUG nr. 30/18.03.2020, în vigoare din 21.03.2020 Art. XV alin. (2): Pe perioada stării de urgenţă .., pentru perioada suspendării temporare a contractului de activitate sportivă, din iniţiativa structurii sportive, ... persoanele prevăzute la art. 67^1 alin. (1) lit. a)-c) din Legea educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000 ... beneficiază de o indemnizaţie de 75% din drepturile în bani aferente contraprestaţiei activităţii sportive, dar nu mai mult de 75% din câştigul salarial mediu brut ... .

3101575123247794
Alice Popa  •  26 Aprilie 2020, 09:49

Becali e bun de plata. Jucatorii inca nu l-au actionat in judecata din cauza starii de urgenta. Dar o vor face; si vor castiga. Un contract nu poate fi reziliat sau ignorat doar pentru ca asa vrea Becali. Contractele sunt supuse unor reguli precise. Becali crede ca e cu turma la pascut si mai sacrifica un miel, un caine, un cioban...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează