GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MEDIA

FOTO Camelia Bălţoi și-a îndeplinit visul din copilărie: „Eram uimită de ce vedeam!”

Camelia Bălțoi, Foto: Instagram +15   FOTO
Camelia Bălțoi, Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2022 12:50 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2022 17:00

Camelia Bălţoi, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1, a vorbit despre visul ei din copilărie.

În vârstă de 34 de ani, Camelia este născută la Drobeta Turnu-Severin, dar după ce-a absolvit Facultatea de Drept, în loc să participe la examenul la magistratură, a decis să-și depună CV-ul la zece televiziuni din București. A fost aleasă de Digi, iar timp de opt ani a prezentat știrile din sport.

+11 FOTO

Camelia Bălţoi: „Prezentator de știri îmi doream să mă fac, asta spuneam încă de mică”

Jurnalista a mărturisit că și-a îndeplinit visul din copilărie, acela de a lucra în domeniul televiziunii.

Prezentator de știri îmi doream să mă fac, asta spuneam încă de mică. Mă uitam cu mama și cu mătușa mea la televizor și eram uimită de ce vedeam, îmi plăceau prezentatoarele pe care le vedeam la TV și le spuneam că mi-ar plăcea să ajung și eu ca ele. Le mai spuneam mamei și mătușii că sigur o să ajung”, a spus Camelia Bălțoi, într-un interviu pentru Antena Sport.

Camelia Bălțoi, una dintre cele mai atrăgătoare prezentatoare din România

În data de 30 martie 2020, după o pauză de 6 ani, jurnalul de sport al postului de televiziune Antena 1 a revenit. Proiectul a reușit să adune o echipă numeroasă, ce conține nume ce au trecut pe la Digi Sport și PRO TV.

Unul dintre cele mai importante nume este acela al Cameliei Bălțoi, care ocupă postul de prezentatoare. Frumoasa blondă era unul dintre cei mai vechi angajați ai postului deținut de RCS&RDS, lucrând la Digi de mai bine de 8 ani.

+11 FOTO
  • Sursă foto: Instagram @cameliabaltoi

VIDEO. Camelia Bălțoi, dezvăluiri despre prejudecățile cu care se confruntă

Invitată la emisiunea GSP Live în urmă cu trei ani, Camelia a vorbit despre prejudecățile cu care se confruntă în industria știrilor, dar și despre numeroasele tentative ale fotbaliștilor de a o contacta.

„La fiecare emisiune, încerc să schimb percepția oamenilor asupra prezentatoarelor de sport din România. La noi, toată lumea are senzația că la știri e o blondă, brunetă sau roșcată care așteptă să fie sunată de fotbaliști. M-am săturat de subiectul și frazele astea! Nu toate suntem la fel! Nu mai generalizați, nu ne mai băgați în aceeași oală. Nu toate își doresc fotbaliști, nu toate își doresc să ajungă la Monaco sau mai știu eu unde. 

Am primit multe mesaje de la fotbaliști. De la câți? Sub 50 de fotbaliști. E interesant că reușesc să-l fac pe om să înțeleagă să nu mă mai caute. Dar dacă tu lași o portiță deschisă, e normal să te sune. Există și multe legende. Îți trimite un buchet de flori, un mesaj, îți scrie pe Instagram, dar dacă tu știi cum să-i explici omului, nu te va mai căuta”, a mărturisit Camelia Bălțoi, în emisiunea „GSP Live”, moderată de Costin Ștucan.

Citește și:

Simona Țăranu despre startul în televiziune: „Redactorul-șef mi-a zis: «Îmi pare rău de tine că ești profi, dar nu ești sexy»”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
Shogun01
Shogun01  •  10 Octombrie 2022, 08:45
Postat de Dark_Angel pe 09 Octombrie 2022, 17:45

Asa oameni buni. Vedeti ca se poate?! Vreau sa vad mai multe astfel de articole. cu frumoasele prezentatoare de la noi din Romania, nu toate rasuflatele de peste hotare. gata cu Narra si Dinamu sau PRapad. am rugamintea sa scrieti articole despre prezentatoarele de stiri sportive de la noi, ca sunt multe si foarte frumoase, si profesioniste pe deasupra, cum este si Camelia Baltoi. Ma uit de placere la stirile sportive cand le prezinta ea.

in traducere libera: depinde si de decolteu si ...

Dark_Angel
Dark_Angel  •  09 Octombrie 2022, 17:45

Asa oameni buni. Vedeti ca se poate?! Vreau sa vad mai multe astfel de articole. cu frumoasele prezentatoare de la noi din Romania, nu toate rasuflatele de peste hotare. gata cu Narra si Dinamu sau PRapad. am rugamintea sa scrieti articole despre prezentatoarele de stiri sportive de la noi, ca sunt multe si foarte frumoase, si profesioniste pe deasupra, cum este si Camelia Baltoi. Ma uit de placere la stirile sportive cand le prezinta ea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează