GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Cântăreața care s-a iubit cu Răduț, Nikolic și Cătălin Țîră și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: „Ca să fie clară treaba”

Anda Adam și-a făcut cont pe OnlyFans. Foto: Instagram +34   FOTO
Anda Adam și-a făcut cont pe OnlyFans. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 14:23 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 16:31

Anda Adam (43 de ani), cântăreața din România care s-a iubit cu Mihai Răduț, Stefan Nikolic sau Cătălin Țîră, a luat decizia de a-și face cont pe o platformă pentru adulți

Cunoscuta cântăreață Anda Adam și-a surprins fanii și a anunțat că și-a deschis cont pe platforma OnlyFans. Artista a făcut publică această veste în urmă cu doar câteva zile, prin intermediul paginii sale de Instagram, lăsând mulți fani uimiți și curioși. 

FOTO. Anda Adam și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți

+30 FOTO

OnlyFans e o platformă cunoscută pentru conținutul explicit adresat exclusiv adulților. Larisa Drăgulescu, Loredana Chivu, Mariana Moculescu și Daniela Crudu au și ele conturi pe această platformă. 

OnlyFans este o platformă online care oferă utilizatorilor acces la conținut exclusiv pentru adulți, contra cost.

Inițial concepută ca o rețea de socializare, platforma a evoluat rapid într-un spațiu unde creatorii de conținut pot încasa sume semnificative din abonamentele plătite de fani. 

Utilizatorii OnlyFans au posibilitatea să cumpere sau să acceseze lunar fotografii, videoclipuri și sesiuni de discuții live „unu-la-unu”, toate protejate de un „paywall”. 

Pentru a urmări conținutul exclusiv al Andei Adam, fanii vor trebui să achite un abonament lunar de 9,99 dolari. Anda Adam și-a încurajat fanii să o urmărească pe OnlyFans: „Urmăriți-mă”, lăsând la latitudinea fanilor să descopere ce le rezervă pe această platformă.

Decizia cântăreței de a se alătura lumii OnlyFans a stârnit, fără îndoială, reacții contradictorii în rândul fanilor, iar mulți sunt curioși să vadă cum va evolua această nouă direcție în cariera artistei.

Ulterior, Anda Adam a repostat un mesaj transmis de Cardi B, unde artista internațională anunța că și-a făcut cont de OnlyFans dar nu își va arăta acolo părțile intime. „Ca să fie clară treaba”, a spus artista.

FOTO. Anda Adam și Gina Pistol s-au certat din cauza lui Mihai Răduț

+30 FOTO

După despărțirea de Victor Slav, Anda Adam a avut relații cu mai mulți fotbaliști din România. Stefan Nikolic, Mihai Răduț și Cătălin Țîră s-au numărat printre sportivii cu care cântăreața s-a iubit în trecut. 

La un moment dat, Anda Adam a avut un schimb de replici cu Gina Pistol, care la vremea respectivă abia se despărțise de Mihai Răduț. 

„Mihai a ieşit cu Anda Adam ca să se răzbune pe mine. Ea are numărul meu, putea să mă sune să-mi spună că iese cu Răduţ, să-mi ceară nişte sfaturi. Nu mi-a picat bine, îmi venea să le dau cu o sticlă în cap”, spunea Gina Pistol în urmă cu 10 ani.

Citește și:

Dezlănţuită la concertul lui 50 Cent » Imagini spectaculoase cu cea mai sexy jucătoare din top 10 mondial
WTA
Dezlănţuită la concertul lui 50 Cent » Imagini spectaculoase cu cea mai sexy jucătoare din top 10 mondial
Jennifer Lopez, în rochia roșie purtată de Iga Swiatek » Imaginea a devenit virală după ce fanii au sesizat ce ajustări a făcut J. LO
APARIȚIE
Jennifer Lopez, în rochia roșie purtată de Iga Swiatek » Imaginea a devenit virală după ce fanii au sesizat ce ajustări a făcut J. LO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
unfake
unfake  •  25 Decembrie 2023, 10:55

Pai, de ce nu... Ce, silicoanele ei nu-s bune ?!? Ce atata vrajeala cu muzica si alte mofturi...haideti pe OnlyFans, "sa fie treaba clara cu ce ma ocup, de fapt"

Trollus240
Trollus240  •  25 Decembrie 2023, 02:08

Încă o super știre marca Andra Mocanu ! Mare jurnalista,sper sa nu pleci și tu de la GeSePe

Aliluia
Aliluia  •  24 Decembrie 2023, 19:47

De pe la 14-15 ani era cuplata cu unu de varsta ei iar pustiul avea parinti extrem de instariti.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează