GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SUA

Cât valorează, de fapt, casa Anamariei Prodan din Statele Unite ale Americii: „Copiii se duc cu prietenii în vacanțe”

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 17:12 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 17:51

Anamaria Prodan deține proprietăți impresionante atât în România, cât și în Statele Unite ale Americii. Impresara a dezvăluit cât a costat-o vila pe care a cumpărat-o în Statele Unite ale Americii. 

Impresara deține o casă de lux în Statele Unite ale Americii, iar acum a dezvăluit suma fabuloasă pe care o valorează proprietatea. 

„Casa din America este foart e frumoasă, arată superb, ne ducem cu drag de fiecare dată. Copiii se duc cu prietenii în vacanțe. Când mă duc în America, eu acolo stau. Este casa copiilor mei. Probabil 1 milion, 800.000 (n.r. suma pe care o valorează casa), cam așa, acum, nu știu, nu m-am interesat”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show. 

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea. Foto: Instagram
Foto: Instagram @Anamaria Prodan
+3 FOTO

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, împreună la VIVA! Influencers Party 

La scurt timp după ce au apărut împreună la VIVA! Influencers Party, eveniment care a avut loc joi, 7 septembrie, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea atras din nou atenția. Cei doi s-au afișat împreună la restaurantul lui din București. 

Acolo, omul de afaceri și-a invitat prietenii la ziua lui de naștere. Cea care a atras toate privirile a fost Anamaria Prodan. Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu pantofi înalți, impresara s-a pozat în diverse ipostaze alături de Flavius Nedelea, care îi e fost iubit.

„La mulți ani, Flavius”, a transmis Anamaria Prodan pe Instagram. „Pentru totdeauna împreună. Prieteni pentru totdeauna. La mulți ani”, a mai scris impresara.

Citește și: 

FOTO Fosta cucerire a lui Adrian Cristea a purtat cea mai sexy ținută de la Untold

GALERIE FOTO Fosta amantă a lui Marica s-a pozat doar în lenjerie intimă transparentă la hotel: „Surpriză pentru Ciprian?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  12 Septembrie 2023, 19:13

Va multumim !! Lumea era disperata ca nu ati mai scris articole despre “celebra” impreasara. Asteptam cu nerabdare ceva poze incitante. Toti isi doresc sa vada poze sexi noi cu o femeie de 50 de ani ! Hai Andra…ca se poate !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează